Tibetaanse tantra massage

Tibetaanse tantra massage

In de Tibetaanse tantra massage wordt Prana, Qi of Chi (levensenergie) opgewekt en vergroot. In deze massage is duidelijk wel een doel. Door middel van een stevige rugmassage wordt de mannelijke (shiva) energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke (shakti/parvati) energie. Deze worden samengebracht, waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen. Tijdens de tweede helft van de massage wordt de gehele voorkant door middel van zachte en koesterende strelingen gemasseerd en wordt de energie verder over het lichaam verspreid.

Door de opgewekte Prana, levensenergie, kunnen blokkades worden opgeheven, waardoor ruimte ontstaat en energie weer vrijelijk kan stromen. Meer ruimte om te voelen. Groeien in bewustzijn, en extatische ervaringen worden mogelijk. Dit gaat gepaard met een intens gevoel van vitaliteit, innerlijke rust, kracht, wijsheid en liefde. Prana heelt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Ook in deze massage maak ik dankbaar gebruik van mijn jarenlange ervaring met energetisch werk.

De Tibetaanse massage duurt minimaal 2 uur, echter als ik de volledige massage aan jou geef heb ik minimaal 2,5 uur nodig. Soms komen er diepgaande processen op gang. Mijn verzoek is vantevoren te bedenken of de sessie mag uitlopen als deze processen op gang komen. Ik geef er dan graag ruimte aan.

Boek direct je  afspraak