Kasjmierse tantra massage

Kasjmierse tantra massage

Ook wel de Tandava massage genoemd, is een intuïtieve en meditatieve massage uit de Kasjmierse Tantra traditie, een dans van liefdevolle aanraking waarbij je lichaam in diverse houdingen wordt gemasseerd. Deze massage nodigt je uit tot overgave waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere, speelse, koesterende en helende aanrakingen. Bij de Tandava massage is er geen doel, maar puur wat er in het moment wil ontstaan.

We beginnen met een korte meditatie te doen om jezelf met je lichaam en mij als masseur te verbinden en te landen. In deze massage gebruik ik diverse massage technieken, maar vooral mijn voortdurende liefdevolle aandacht en verbinding binnen de massage zullen een buitengewone ervaring mogelijk maken voor je. Ik maak gebruik van ademtechnieken die ik graag met je deel waardoor jouw ervaring nog dieper kan worden. De Tandava massage brengt je dichter bij jezelf, in diepere verbinding met je eigen hart en sensualiteit.

De Kasjmierse massage duurt minimaal  2 uur, inclusief intakegesprek en nagesprek.


Deze massage is ook erg geschikt als een eerste kennismaking met tantra-massage. Mocht je ook dit nog te spannend vinden is er de mogelijkheid om bij mij een “gewone” ontspanningsmassage te boeken. De zgn. Momentmassage, door mijzelf ontwikkeld  in de afgelopen 12 jaar door verschillende technieken en ervaringen te combineren. Deze wordt gewoon op de massagetafel gegeven maar is ook een liefdevolle dans van aanrakingen die je lichaam openen voor nieuwe ervaringen en sensaties.

Ook is een Tantramassage goed te combineren met een iets kortere ademsessie. Dit om nog dieper in je lijf te zakken, contact te maken met wat dieper verscholen ligt.

Boek direct je afspraak