Ervaringen

Tot een jaar of drie geleden stroomde mijn levensenergie naar tevredenheid. Ik kreeg helaas een spierziekte waar ik wel vrij snel van herstelde, maar ik was wel mijn lichaam 'vergeten'. Ik besloot naar Mieke te gaan voor een Kashmirische tantra massage om te kijken of mijn levensenergie weer wat meer zou mogen gaan stromen.
Mieke start een tantrische massage sessie door met mij een onvoorwaardelijke hartsverbinding te maken en ik kan niet anders dan vanuit mijn eigen hart reageren. Daarna begint ze me aan te raken. Ik volg haar in haar voorstellen en bewegingen. Ik mag als eerste vooral leren dat ik mag ontvangen zonder direct iets terug te hoeven geven. Tijdens de tweede sessie lukt dat best goed en daardoor kan ik werkelijk gaan genieten van de levensenergie die weer langzaam maar zeker op gang komt zonder bang te hoeven zijn voor wat dan ook. Door op haar suggestie met mijn adem te werken, verspreidt deze levensenergie keer op keer door mijn hele lichaam, wat goddelijk aanvoelt. We eindigen de sessie in hartsverbinding in de hemel.
In het dagelijkse leven daarna voel ik mijn lichaam veel beter, wat soms prettig is, soms niet. Nu weet ik weer dat alles beter is dan het niet voelen van mijn lichaam.
Hartedank, Mieke!
En..... tot gauw voor een volgende sessie.

Giedi


Nog een keer heel erg bedank voor je massage, ik vond het echt heel erg fijn. Totaal anders dan de massages die ik tot nog toe heb gehad, die vooral over het losmaken van het lichaam/spieren gaan. Jouw massage gaat veel meer over energie, en maakt daarbij allerlei emoties los. Heel bevrijdend! Er gebeurde van alles, een paar dingen had ik al verteld. Er is nog veel meer, maar een paar dingen wilde ik nog graag noemen:

Je prachtige uitstraling van warmte en liefde raakte me heel erg, op onverwachte momenten greep die me echt enorm aan. Daarnaast kwam het verdriet los dat er sowieso al is zoals je zag, en verbaasde ik me over aanrakingen en ervaringen die ik nog nooit zo had meegemaakt. Heel bijzonder! 
Nu, wat later op de dag, merk ik dat ik heel anders in mijn lijf zit dan normaal. De verbinding naar mijn benen voelt bijvoorbeeld heel anders. De druk die je op mijn perineum zette, voel ik nog steeds, wat een heel aardend gevoel geeft. Ook legde je toen je andere hand op precies die plek op mijn rug waar ik wel eens last van kan hebben, opmerkelijk!

Reinier

Onlangs heb ik het genoegen gehad om een tantra massage te mogen ontvangen van Mieke en ik was zwaar onder de indruk van haar professionele capaciteiten als masseuse. Haar aanraking heb ik ervaren als heel warm, integer en zuiver. Ik kon me volledig overgeven en heb intens genoten van de massage. Mieke wist goed de balans te vinden, tussen enerzijds opwinding, en anderzijds pure ontspanning. Ze zorgde ervoor dat de energie lekker ging stromen in mijn lichaam. Ik voelde me als herboren na afloop van de massage. Als je op zoek bent naar een “echte” tantra massage van een professional, dan kan ik Mieke ten zeerste aanraden.

Yves Wouters


Ik ervaar Mieke als een zeer professionele en verbindende tantra-masseuse. Mieke maakt op een zuivere, integere, intelligente, gelijkwaardige en warme manier contact. Hierdoor kom je echt tot rust en in contact met je eigen innerlijke bron van liefde en geluk. Haar aanrakingen raakten bij mij een gevoelige snaar, waarbij het vervuld zijn van binnen uit wordt gestimuleerd. En dat is een heel fijn en vrij gevoel. Iets wat niet van tijdelijke aard is, maar juist bijdraagt aan duurzame tevredenheid en rust…En verder is Mieke gewoon een hele fijne liefdevolle vrouw. Bewandel jij dit pad ook, dan kan ik Mieke van harte aanbevelen.

Heino Jansen


Mieke heeft mij de Tandava Kashmirische massage laten beleven. Wat een fantastische ervaring. Een heerlijke, liefdevolle massage waarin ik mijzelf helemaal los kon laten. Mieke is een vrouw die liefde en rust uitstraalt en die je op de wolken kan laten drijven. Een absolute aanrader!!

Kees van der Laan


Het was  magisch.

Ik kende je niet voordat ik hier binnen kwam en nu heb ik inderdaad het gevoel dat we een zijn. Op een gegeven moment in de massage had ik inderdaad dat gevoel.

Robert


Lieve Mieke,

Het eerste wat ik na de massage tegen je zei was "sprakeloos". Maar hoe verwoord je dat, sprakeloos. Niet echt wetend wat ik kon verwachten van een Kashmirische massage ben ik vanmorgen bij je gekomen. Gestrest en druk in mijn hoofd. Gekomen om te ontspannen, liefde te voelen, open te staan voor het nieuwe, op ontdekkingsreis.

Pragmatisch (zoals jij zei) alles beredenerend en zakelijk bekeken, zat ik tegenover je. Eerst even met elkaar in gesprek over het hoe en wat en mijn verwachtingen. De sfeer was erg ontspannen en ik voelde me rustig en relaxed worden.

De massage:

In het begin zaten we tegenover elkaar, met je hand op mijn hart en de mijne op jouw hart om met elkaar in verbinding te komen, zei ik je na: Ik ben jij, jij bent mij en samen zijn we één. In al mijn naaktheid mocht ik bij je zijn. Niets moest en alles is goed, er was alleen maar zijn. Ik zat bij je op schoot en jij legde mij rustig naar achteren, ik liet mij (in vertrouwen) gaan in de wetenschap dat het goed was. Jij gaf, ik ontving, ik kreeg op een gegeven moment het gevoel terug te moeten geven, omdat ik echt voelde dat we samen één waren. Ook erg mooi bij deze massage is de lijfelijke verbinding tijdens de massage. De massage is zeer intens en heeft mij erg goed gedaan, ik voelde me connected met je. Iets wat ik niet snel heb. Er is geen enkel plekje tijdens de massage overgeslagen, ook dat voelde erg goed. Er kwamen geen "verkeerde" gedachten in me op alleen liefde, genot, rust.

Na de massage was er gelijk ruimte om elkaar nog even vast te houden, ook daar voelde ik pure liefde stromen. Ik wilde je echt niet meer loslaten. Ook voelde ik (in ieder geval voor mezelf) een verbinding op spiritueel vlak. Niets zweverig maar het was er gewoon. Misschien ben ik niet zo nuchter als dat ik zelf denk, of hoop te zijn. Wellicht zit er veel meer in mij om te ontdekken. Iets dat ik graag met jou wil beleven. Ik kom zeker bij je terug. Heel bijzonder dat twee mensen die elkaar voor vandaag nog nooit ontmoet dan wel gezien hebben in deze korte tijd zo'n verbinding kunnen hebben. Al met al voelde het goed en dat was het ook. Misschien is mijn sprakeloosheid wel het best te vertalen in het woord: verbinding. Niets gebeurt zomaar, alles heeft een reden. Dus ook mijn weg naar jou.

Pieter


Een sessie met Mieke is een echte aanrader. Op rustige liefdevolle manier neemt ze mij elke sessie mee naar mijn eigen proces, een reis terug naar mezelf. Ze is hierin allround, of het een ademsessie is, of energetische tre oefeningen of tantra, ze beheerst het allemaal. Omdat je voelt dat ze volledig eerlijk en betrokken is bij je durf ik me helemaal te geven.

Wil je thuiskomen bij jezelf maar weet je even de weg niet......neem een paar sessies bij Mieke!!!!

Han


Ontzettend bedankt voor afgelopen woensdag. De energie stroomt, er is ruimte om te ademen, ik loop te schudden en te schreeuwen (als dat kan...). Ontspannen en gelukkig, alsof er een loden jas is uitgegaan. Presteer niet veel, en dat is prima.

Martin


Ruim 2 jaar geleden heb ik voor het eerst een Kashmirische massage geboekt bij Mieke. Mieke ervaar ik als een zeer kundige, warme en ervaren masseuse en ze heeft een energetisch talent om te voelen waar er knelpunten in je lichaam zitten. Voor mij heerlijk om me over te kunnen geven aan haar handen en energie om zo uit mijn hoofd te komen. Ik heb een drukke baan en sta te weinig stil bij mijn eigen lichaam en zit te veel in mijn hoofd. Door haar nuchterheid en humor voel je je al gauw op je gemak.  Ik ben blij dat ik als vrouw voel  hoe mijn seksuele energie kan en mag stromen door haar intieme en sensuele massage. Ik neem deze energie graag mee in o.a. de relatie met mijn man. Ik merk tevens, dat in de snelle en harde zakenwereld waarin ik met veel mannen werk en veel met ego te maken heb, ik snel ‘vermannelijk’.  Door met regelmaat de verzachting en de vertraging in de tantra met Mieke te mogen ervaren, merk ik dat de verhouding mannelijke  en vrouwelijke energie in me meer in balans is.  Dat maakt mij een completer en gelukkiger mens.  Omdat er bij mij ook een sterke behoefte is om niet alleen te mogen ontvangen maar ook te geven, heb ik de tantramassagetraining ‘Body of Bliss’ gevolgd  (die Mieke en  Arnoud organiseren); een bijzondere ervaring die ik iedereen met een beetje ervaring kan aanraden ! Fijn is het ook om af en toe met de vrouwenavond mee te doen en met gelijkgestemde vrouwen een massage te mogen ontvangen en te geven…

Nu ik in de overgang zit en mijn hormonenhuishouding ontregelt is en de ‘’chi wa wa’ in me af en toe boven komt, heb ik een goed excuus om af en toe een extra sessie te boeken.

Dank je Mieke en graag tot een volgende keer !

Noelle


Mieke Vos is een natuurtalent. Zij is zo hemels aards dat je, door simpelweg tegenover haar te zitten, vanzelf ontspant en alles loslaat.  
Ademsessies bij haar zijn bijzondere ervaringen, ik vond het regelrechte avonturen. 
Ik heb nu inmiddels 3 ademsessies bij Trinity Tantra mee mogen maken. Elke keer kwam er een verdieping en intensivering van de beleving bij, elke keer ontdekte ik een nieuw facet in m’n zelfbeeld. En alles onder de zachte liefdevolle handen van Mieke. Ik ben nog niet klaar, ik wil meer. 
Kom ook!


Antoon