Ervaringen

ADEMSESSIE

De eerste ademsessie die ik bij Mieke deed, deed me meteen verrassend veel. Wat een diepe ervaringen. Zoveel gevoel, zoveel energie die vrijkwam. Mieke hielp me met zachte hand bij de les te blijven, als ik dacht dat het teveel werd of als ik wegzakte. Dat heeft me echt doorbraakervaringen gegeven. Inmiddels heb de vierde sessie achter de rug en kijk ik uit naar de nog volgenden. Wat een cadeau!

Wouter Vlek

 

 

Hai Mieke ,

Ik vond het een bijzondere avond waarbij ik vooraf enige weerstand voelde . Het was voor mij de eerste keer en dus ook wel spannend. Ik moet zeggen dat het een zeer fijne en liefdevolle ervaring was. Tijdens de massage voelde ik de weerstand wegvloeien en de liefde binnenkomen. De liefde liet de weerstand wegvloeien, heel heftig en mooi om te ervaren. 

Heel erg bedankt voor deze ervaring, ik kom zeker terug om nog meer te ontdekken.

Liefs

Arriette 

 

Hoi Mieke,

Bedankt voor de heerlijke hartverwarmde avond. Yvonne was ook helemaal onder de indruk. 

Fijn om mensen weer iets moois te kunnen brengen. (geven)  ????

Lieve groeten,

Astrid 

Beste Mieke,

op zo’n eerste Tantra bezoekdag denk je “wat gaat er gebeuren”?

Degene die me warm gemaakt heeft voor een bezoek aan Mieke heeft wel wat verteld, maar daar vorm je je eigen beeld bij. Jouw overtuiging, maar wellicht niet de werkelijkheid.

En dan komt die dag dat je gaat.

Bij binnenkomst een lekker kopje thee en pratenderwijs wat wennen aan elkaar. Door de rust die zij uitstraalt voelde ik me direct op m’n gemak bij Mieke, een fijn mens, was mijn eerste gedachte.

Eerst even mediteren op de matras en trachten de ademhaling wat te reguleren, wat voor mij een hele opgave is. Ik voelde de spanning in mijn spieren hortend en stotend af en toenemen.

Dan volgt de tantra-massage.

Mieke laat je je zo thuis voelen dat je vanaf het eerste moment niet anders weet dan dat ze er is voor jou.

Ik heb genoten als nooit tevoren en voor je het weet is de sessie voorbij.

Mieke, ontzettend bedankt voor je liefde en zorg en er komt zeker een vervolg!

Waarschijnlijk zal dat, op advies van jou, eerst een ademsessie worden, zodat ik de keer daarop nog intenser kan genieten van jouw tantra-massage.

Hartelijke groet en liefs,

Harold


Bedankt Mieke voor je liefdevolle begeleiding op mijn eerste ervaringsdag met tantra.

Ik geef eerlijk toe dat ik vanuit België met een bang hartje was afgereisd naar Nederland om voor het eerst een Kashmierse tantramassagedag voor vrouwen te gaan ervaren.

Ik voelde al een jaar dat tantra mij intuitief aantrok als volgende stap in mijn diepe helingsproces.

Ik surfde al een aantal keer naar verschillende websites over tantra maar durfde toch de stap nog niet te zetten, tot ik plots op jouw website terecht kwam en zag dat jij ook tantramassages gaf. Ik had jou al beter leren kennen op de kundalinie workshops, en hierdoor durfde ik eindelijk de stap te zetten.

Ik wou mij niet teveel op voorhand inlezen maar vooral gaan ervaren.

En ik geef eerlijk toe, ik heb het mij nog geen seconde beklaagd, integendeel nog steeds denk ik er met een aangenaam gevoel aan terug en het smaakt naar meer.

Mieke, ik mag het succes van deze beleving ook voor een groot deel toeschrijven aan jouw unieke en liefdevolle begeleiding. Jij bouwde de dag zo mooi op, zodat ik mij veilig voelde en jij mij met kleine stapjes begeleidde naar het hoogtepunt van de dag. Ik was steeds nieuwsgierig naar de volgende oefening, en ik was verbaasd hoe jij op deze manier snel maar effectief een liefdevolle en veilige verbinding creerde in onze groep, en uiteindelijk ook met de partner waarmee wij de massage mochten delen.

Ik vond het heerlijk om te geven maar het ontvangen bracht mij thuis in mijn lichaam. Dit voelen na een zoektocht van meer dan 50 jaar was wonderlijk en hemels. Zoals jij, ons zo mooi uitnodigde, voelde ik mij sterk verbonden met mijn lichaam en de levensenergie stroomde van kop tot teen door mijn lichaam. Ik kon op deze energie nog dagen heerlijk verder surfen. Bedankt voor deze eerste ervaring en je ziet mij zeker nog terug.

Liefs, An


Ik kom nu al geruime tijd bij Mieke voor mijn ademsessies. Ik kwam haar tegen in mijn zoektocht naar mijzelf. Ik voelde me verloren en verdwaald. Ik leefde op de automatische piloot en was voornamelijk bezig anderen te "pleasen". Ik was overprikkeld en liet alles maar binnenkomen en leefde niet meer in het "nu". Ook mijn autisme en hooggevoeligheid heeft daaraan bijgedragen. Gevoelens drukte ik onbewust weg en schonk er verder geen aandacht aan. Ik verlangde enorm naar vroeger naar de prikkelarme perioden en verdraagzaamheid. Ook had ik behoefte aan verbondenheid met het grote geheel en om aangeraakt te worden. De levensenergie stroomde niet meer. Op een gegeven moment kwam ik tot besef dat dit zo niet langer kon en er iets moest gebeuren. Omdat ik een eenling ben en introvert was dit niet een eenvoudige opgave.

Ik ben uiteindelijk op zoek gegaan en kwam terecht bij Mieke. Ik heb een paar fijne Momentmassages bij haar geboekt en ontdekte dat ik in mijn hoofd bleef zitten. Zij adviseerde mij eens een ademsessie uit te proberen.

Ik heb het geweten, wat een reis heb ik met haar gemaakt. Ik leerde te aarden en mijn lijf te voelen, niet meer in mijn hoofd aanwezig. Doordat alles er mocht er zijn en ik mij bij haar geborgen en veilig voelde, kwamen allerlei diep weggestopte emoties met bijbehorende gevoelens naar boven. Door haar uitstraling, openheid en liefdevolle en warme begeleiding heb ik mijzelf beetje bij beetje weer leren kennen.

Mijn reis is nog niet voltooid en ben er dus nog niet. Regelmatig kom ik nog bij Mieke langs en zie er telkens weer naar uit dat zij mij reis verder begeleidt.

Ik heb het gevoel dat ik weer leef in het nu.

Mieke je bent een supervrouw. Ik zie je binnenkort weer.

Martin


Ik kom al een tijdje bij Mieke voor massages. Het begint altijd vooraf met een praatje en krijg je wat te drinken zodat je even kunt wennen en je wensen kunt aangeven. Dan maak je je klaar voor de massage. De kashmierse massage is echt wel favoriet voor mij. De 1e keer dat ik deze mee maakte vond ik deze intiemer en intenser dan ik had voorgesteld. Maar het voelde zo goed. Zoveel warmte, en zulke fijne zachte aanrakingen. Merk dat ik na meerdere sessies steeds ontspannender word en steeds intenser ga voelen wat elke aanraking met je doet. Het geeft kriebels/sensaties in je hele lijf. Het is zo ontzettend fijn en voelt heel veilig dat je het liefst niet wil dat ze stopt met masseren. 

Na de massage wordt er altijd nog wat na gepraat en wat gedronken. 

Voor mij altijd iets om naar uit te kijken en zeker een aanrader.

Patricia


Tot een jaar of drie geleden stroomde mijn levensenergie naar tevredenheid. Ik kreeg helaas een spierziekte waar ik wel vrij snel van herstelde, maar ik was wel mijn lichaam 'vergeten'. Ik besloot naar Mieke te gaan voor een Kashmirische tantra massage om te kijken of mijn levensenergie weer wat meer zou mogen gaan stromen.
Mieke start een tantrische massage sessie door met mij een onvoorwaardelijke hartsverbinding te maken en ik kan niet anders dan vanuit mijn eigen hart reageren. Daarna begint ze me aan te raken. Ik volg haar in haar voorstellen en bewegingen. Ik mag als eerste vooral leren dat ik mag ontvangen zonder direct iets terug te hoeven geven. Tijdens de tweede sessie lukt dat best goed en daardoor kan ik werkelijk gaan genieten van de levensenergie die weer langzaam maar zeker op gang komt zonder bang te hoeven zijn voor wat dan ook. Door op haar suggestie met mijn adem te werken, verspreidt deze levensenergie keer op keer door mijn hele lichaam, wat goddelijk aanvoelt. We eindigen de sessie in hartsverbinding in de hemel.
In het dagelijkse leven daarna voel ik mijn lichaam veel beter, wat soms prettig is, soms niet. Nu weet ik weer dat alles beter is dan het niet voelen van mijn lichaam.
Hartedank, Mieke!
En..... tot gauw voor een volgende sessie.

Giedi


Nog een keer heel erg bedank voor je massage, ik vond het echt heel erg fijn. Totaal anders dan de massages die ik tot nog toe heb gehad, die vooral over het losmaken van het lichaam/spieren gaan. Jouw massage gaat veel meer over energie, en maakt daarbij allerlei emoties los. Heel bevrijdend! Er gebeurde van alles, een paar dingen had ik al verteld. Er is nog veel meer, maar een paar dingen wilde ik nog graag noemen:

Je prachtige uitstraling van warmte en liefde raakte me heel erg, op onverwachte momenten greep die me echt enorm aan. Daarnaast kwam het verdriet los dat er sowieso al is zoals je zag, en verbaasde ik me over aanrakingen en ervaringen die ik nog nooit zo had meegemaakt. Heel bijzonder! 
Nu, wat later op de dag, merk ik dat ik heel anders in mijn lijf zit dan normaal. De verbinding naar mijn benen voelt bijvoorbeeld heel anders. De druk die je op mijn perineum zette, voel ik nog steeds, wat een heel aardend gevoel geeft. Ook legde je toen je andere hand op precies die plek op mijn rug waar ik wel eens last van kan hebben, opmerkelijk!

Reinier


Onlangs heb ik het genoegen gehad om een tantra massage te mogen ontvangen van Mieke en ik was zwaar onder de indruk van haar professionele capaciteiten als masseuse. Haar aanraking heb ik ervaren als heel warm, integer en zuiver. Ik kon me volledig overgeven en heb intens genoten van de massage. Mieke wist goed de balans te vinden, tussen enerzijds opwinding, en anderzijds pure ontspanning. Ze zorgde ervoor dat de energie lekker ging stromen in mijn lichaam. Ik voelde me als herboren na afloop van de massage. Als je op zoek bent naar een “echte” tantra massage van een professional, dan kan ik Mieke ten zeerste aanraden.

Yves Wouters


Ik ervaar Mieke als een zeer professionele en verbindende tantra-masseuse. Mieke maakt op een zuivere, integere, intelligente, gelijkwaardige en warme manier contact. Hierdoor kom je echt tot rust en in contact met je eigen innerlijke bron van liefde en geluk. Haar aanrakingen raakten bij mij een gevoelige snaar, waarbij het vervuld zijn van binnen uit wordt gestimuleerd. En dat is een heel fijn en vrij gevoel. Iets wat niet van tijdelijke aard is, maar juist bijdraagt aan duurzame tevredenheid en rust…En verder is Mieke gewoon een hele fijne liefdevolle vrouw. Bewandel jij dit pad ook, dan kan ik Mieke van harte aanbevelen.

Heino Jansen


Mieke heeft mij de Tandava Kashmirische massage laten beleven. Wat een fantastische ervaring. Een heerlijke, liefdevolle massage waarin ik mijzelf helemaal los kon laten. Mieke is een vrouw die liefde en rust uitstraalt en die je op de wolken kan laten drijven. Een absolute aanrader!!

Kees van der Laan


Het was  magisch.

Ik kende je niet voordat ik hier binnen kwam en nu heb ik inderdaad het gevoel dat we een zijn. Op een gegeven moment in de massage had ik inderdaad dat gevoel.

Robert


Lieve Mieke,

Het eerste wat ik na de massage tegen je zei was "sprakeloos". Maar hoe verwoord je dat, sprakeloos. Niet echt wetend wat ik kon verwachten van een Kashmirische massage ben ik vanmorgen bij je gekomen. Gestrest en druk in mijn hoofd. Gekomen om te ontspannen, liefde te voelen, open te staan voor het nieuwe, op ontdekkingsreis.

Pragmatisch (zoals jij zei) alles beredenerend en zakelijk bekeken, zat ik tegenover je. Eerst even met elkaar in gesprek over het hoe en wat en mijn verwachtingen. De sfeer was erg ontspannen en ik voelde me rustig en relaxed worden.

De massage:

In het begin zaten we tegenover elkaar, met je hand op mijn hart en de mijne op jouw hart om met elkaar in verbinding te komen, zei ik je na: Ik ben jij, jij bent mij en samen zijn we één. In al mijn naaktheid mocht ik bij je zijn. Niets moest en alles is goed, er was alleen maar zijn. Ik zat bij je op schoot en jij legde mij rustig naar achteren, ik liet mij (in vertrouwen) gaan in de wetenschap dat het goed was. Jij gaf, ik ontving, ik kreeg op een gegeven moment het gevoel terug te moeten geven, omdat ik echt voelde dat we samen één waren. Ook erg mooi bij deze massage is de lijfelijke verbinding tijdens de massage. De massage is zeer intens en heeft mij erg goed gedaan, ik voelde me connected met je. Iets wat ik niet snel heb. Er is geen enkel plekje tijdens de massage overgeslagen, ook dat voelde erg goed. Er kwamen geen "verkeerde" gedachten in me op alleen liefde, genot, rust.

Na de massage was er gelijk ruimte om elkaar nog even vast te houden, ook daar voelde ik pure liefde stromen. Ik wilde je echt niet meer loslaten. Ook voelde ik (in ieder geval voor mezelf) een verbinding op spiritueel vlak. Niets zweverig maar het was er gewoon. Misschien ben ik niet zo nuchter als dat ik zelf denk, of hoop te zijn. Wellicht zit er veel meer in mij om te ontdekken. Iets dat ik graag met jou wil beleven. Ik kom zeker bij je terug. Heel bijzonder dat twee mensen die elkaar voor vandaag nog nooit ontmoet dan wel gezien hebben in deze korte tijd zo'n verbinding kunnen hebben. Al met al voelde het goed en dat was het ook. Misschien is mijn sprakeloosheid wel het best te vertalen in het woord: verbinding. Niets gebeurt zomaar, alles heeft een reden. Dus ook mijn weg naar jou.

Pieter


Een sessie met Mieke is een echte aanrader. Op rustige liefdevolle manier neemt ze mij elke sessie mee naar mijn eigen proces, een reis terug naar mezelf. Ze is hierin allround, of het een ademsessie is, of energetische tre oefeningen of tantra, ze beheerst het allemaal. Omdat je voelt dat ze volledig eerlijk en betrokken is bij je durf ik me helemaal te geven.

Wil je thuiskomen bij jezelf maar weet je even de weg niet......neem een paar sessies bij Mieke!!!!

Han


Ontzettend bedankt voor afgelopen woensdag. De energie stroomt, er is ruimte om te ademen, ik loop te schudden en te schreeuwen (als dat kan...). Ontspannen en gelukkig, alsof er een loden jas is uitgegaan. Presteer niet veel, en dat is prima.

Martin


Ruim 2 jaar geleden heb ik voor het eerst een Kashmirische massage geboekt bij Mieke. Mieke ervaar ik als een zeer kundige, warme en ervaren masseuse en ze heeft een energetisch talent om te voelen waar er knelpunten in je lichaam zitten. Voor mij heerlijk om me over te kunnen geven aan haar handen en energie om zo uit mijn hoofd te komen. Ik heb een drukke baan en sta te weinig stil bij mijn eigen lichaam en zit te veel in mijn hoofd. Door haar nuchterheid en humor voel je je al gauw op je gemak.  Ik ben blij dat ik als vrouw voel  hoe mijn seksuele energie kan en mag stromen door haar intieme en sensuele massage. Ik neem deze energie graag mee in o.a. de relatie met mijn man. Ik merk tevens, dat in de snelle en harde zakenwereld waarin ik met veel mannen werk en veel met ego te maken heb, ik snel ‘vermannelijk’.  Door met regelmaat de verzachting en de vertraging in de tantra met Mieke te mogen ervaren, merk ik dat de verhouding mannelijke  en vrouwelijke energie in me meer in balans is.  Dat maakt mij een completer en gelukkiger mens.  Omdat er bij mij ook een sterke behoefte is om niet alleen te mogen ontvangen maar ook te geven, heb ik de tantramassagetraining ‘Body of Bliss’ gevolgd  (die Mieke en  Arnoud organiseren); een bijzondere ervaring die ik iedereen met een beetje ervaring kan aanraden ! Fijn is het ook om af en toe met de vrouwenavond mee te doen en met gelijkgestemde vrouwen een massage te mogen ontvangen en te geven…

Nu ik in de overgang zit en mijn hormonenhuishouding ontregelt is en de ‘’chi wa wa’ in me af en toe boven komt, heb ik een goed excuus om af en toe een extra sessie te boeken.

Dank je Mieke en graag tot een volgende keer !

Noelle


Mieke Vos is een natuurtalent. Zij is zo hemels aards dat je, door simpelweg tegenover haar te zitten, vanzelf ontspant en alles loslaat.  
Ademsessies bij haar zijn bijzondere ervaringen, ik vond het regelrechte avonturen. 
Ik heb nu inmiddels 3 ademsessies bij Trinity Tantra mee mogen maken. Elke keer kwam er een verdieping en intensivering van de beleving bij, elke keer ontdekte ik een nieuw facet in m’n zelfbeeld. En alles onder de zachte liefdevolle handen van Mieke. Ik ben nog niet klaar, ik wil meer. 
Kom ook!

Antoon 

 

TAO Tantrische Belevenisavond voor vrouwen:  Het was een spannende maar zeker ook een geborgen avond. Ik voelde me verlegen maar een volgende keer verwacht ik met meer overgave te kunnen deelnemen aan de groepsoefeningen. De oefening met mijn ogen dicht waarbij de ander mijn gezicht aanraakte was heerlijk. Heel intens. De oefeningen met aanraking en grenzen aangeven waren heel verhelderend.

anoniem


TAO Tantrische Belevenisavond voor vrouwen: Dag Mieke(s)!!

Alles wat ik voel nu....is dichter op mijn huid gekomen, kan en wil er niet omheen. Hoe pijnlijk en verdrietig t ook voelt, de confrontatie van mijn keuzes in t verleden gebaseerd op het toe laten van.......terwille van......De ruimte die ik in gevoel heb opgebouwd/gecreëerd in vrijheid in t afgelopen jaar....die wil ik met respect voor mijzelf verder ontwikkelen, naar een leven waar ik mij blij en prettig en vooral tevreden voel. Gisteravond weer een stukje verder gekomen. Graag kom ik weer op een andere avond om niet alleen dichter op mijn huid te laten voelen, maar een stukje in mijn huid/lijf.

Dankjewel/Dankjulliewel voor deze ervaring.

(Dit schrijven is (maar) een korte uiteenzetting) Hartelijke groet,

Anna


Recensies Taoïstische Tantramassagetraining

Ik heb deze 3 dagen als heel positief ervaren. Er was een goede en veilige sfeer, alles was goed georganiseerd. 

Maar vooral is Mieke erg goed thuis in het ‘tantra vak’ en kan dit goed overbrengen en uitleggen. Ook de geleide meditaties die ze geeft zijn prachtig en indrukwekkend. 

Ik heb veel geleerd van Mieke maar kan nog een hoop meer leren van haar, ik ga zeker een keer terugkomen voor een volgende training.

 

Dick


Na een paar keer een Kashmiersche massage training met vrouwen te hebben gehad, kwam de mogelijkheid om mee te doen met de Taostische tantra massage training van Trinity Tantra.

De trainingen bij Mieke zijn rustig, liefdevol en met oog voor het individu. 

Voor mij was de volgende stap op mijn tantra pad een intensere massage leren geven en ontvangen. Ook dat het een  gemengde groep zou zijn zorgde in eerste instantie voor enige spanning.

Dit was helemaal niet nodig en de spanning was al snel weg. Het was een mooie leerzame training.

Ik heb er van genoten om samen met de groep, en met Mieke en Reinier, te ervaren hoeveel liefde er kan ontstaan in korte tijd.

De Taoïstische massage is een intense, mooie, fijne massage om te geven en te ontvangen. 

Het was een mooie reis bij Trinity Tantra.

Inge


Recensies vrouwen avond

Nieuwsgierigheid naar Tantra  maakte dat  ik naar een vrouwenavond ben geweest. Omdat het natuurlijk best wel spannend is, voelt een avond met vrouwen veilig. Het zijn vrouwen die allemaal hetzelfde willen ervaren.  Samen verbinden,  verbinden met zichzelf. Hoofd, hart en buik.

De demonstratie was mooi om te zien,  zuiver en intuïtief. 

Daarna mochten we zelf ontvangen en geven. 

Ik heb het als fijn ervaren,  de verbinding met andere vrouwen. 

Het was een mooi begin van mijn Tantra  pad.


Afgelopen week was ik op advies van meerdere mensen naar mijn eerste Tantra massage vrouwen avond bij Hart van MirA. En oh wat was dit spannend! Na de demonstratie sprak ik me uit: “Ik wil heel hard wegrennen en overgeven” Er was begrip, er werd geluisterd, het mocht er allemaal zijn. Dat maakte dat ik me veilig voelde en bleef. Ik voelde zelf ook dat ik hier een stukje kon helen, een stukje dichterbij mijn vrouw-zijn kon komen. Mijn hoofd vond er van alles van maar mijn hart sprak tegen. 


Tantra gaat niet over seks maar over levensenergie. Seks is ook levensenergie. Maar levensenergie is zoveel meer dan seks. (en seks is zoveel meer dan, zoals wij in onze westelijke maatschappij, kennen.)  


Wat een bijzondere mooie avond vol liefde, zachtheid, verbondenheid en vrouwelijke energie. Ik heb mogen voelen hoe krachtig deze energie is. Helemaal niet soft, zwak of “minder” zoals ik altijd heb gedacht. Zoals de maatschappij mij heeft leren denken. 


Ik heb mogen ervaren hoe het is om vanuit gevoel, vanuit je hart te verbinden en je hoofd er niet mee te laten bemoeien. Ik heb mijzelf leren kennen door de handen van een ander. En oh my wat ben ik een prachtige sensuele vrouw! 


In september is er weer een avond. Ik ben er zeker bij!


Zo dankbaar dat dit bestaat. Eerst dacht ik. Ga ik dit doen?  Maar oh wat is het heerlijk om even helemaal jezelf te kunnen zijn en verwend te worden. En geven is zo mogelijk nog fijner. Fijne sfeer en veilige bedding. Mij zien ze zeker terug. 


Nieuwsgierigheid naar Tantra  maakte dat  ik naar een vrouwenavond ben geweest. Omdat het natuurlijk best wel spannend is, voelt een avond met vrouwen veilig. Het zijn vrouwen die allemaal hetzelfde willen ervaren.  Samen verbinden,  verbinden met zichzelf. Hoofd, hart en buik.

De demonstratie was mooi om te zien,  zuiver en intuïtief. 

Daarna mochten we zelf ontvangen en geven. 

Ik heb het als fijn ervaren,  de verbinding met andere vrouwen. 

Het was een mooi begin van mijn Tantra  pad.

Ingeborg


Tantramassagedag voor vrouwen: "Heerlijke dag waarin ik via ontmoeting en aanraking met/door andere vrouwen mijn eigen vrouwelijke seksuele energie kon voelen en toelaten" 

Nellie