Duo massage

Mini cursus Tantra en tantramassage voor stellen

Leer in één dagdeel samen met je partner elkaar tantrisch te masseren onder liefdevolle begeleiding van Reinier Boon, mijn collega van Zentra.nl en Mieke in Enschede.
Boek de Minicursus Kasjmierse Tantramassage van drie uur, kosten €525,00 per paar.  Verleng deze minicursus evt. met een uur tot 4 uur, €675,00, zodat er meer tijd is voor verbindende tantrische oefeningen, ook voor thuis. Verder bieden we intimiteitscoaching. Leer een tantrische manier van communiceren die open en eerlijk is en uitnodigt tot verbinding in plaats van verwijdering van elkaar. Leer elkaar weer verstaan en leer je verlangens te delen naar elkaar zodat de verwijdering van verlangens en wensen, die zo vaak in een (langdurige) relatie kunnen ontstaan gekeerd kunnen worden

Eventueel ook te boeken voor een kleine vriendengroep. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen hiervoor. We demonstreren de Kashjmierse Tantramassage, doen tantrische meditaties en oefeningen. Ook intimiteitscoaching behoort tot de mogelijkheden. 

Je kunt ook een verbindende sessie met jullie samen, of een kleine groep doen met mij, Mieke, alleen. Dan is het tarief €90,00 per uur.

Duo Tantra(massage) sessies

De genoemde massages op deze website zijn ook te boeken door (gelegenheids)stellen. Ik werk samen met Reinier Boon die zijn eigen Tantramassage praktijk voert in Enschede, onder de naam Zentra.  Meestal is een Kasjmierse Tantramassage fijn om jullie samen helemaal over te geven aan de liefdevolle aanrakingen van ons. Heerlijk als kennismaking met tantra(massage). Boek (eventueel op een later moment) een minicursus als je de Kasjmierse Tantramassage ook zelf wilt leren geven. Tevens bieden we samen vierhanden Tantramassages aan voor mensen die zich nog meer willen (leren) overgeven aan de warme aanrakingen.

Met Reinier geef ik ook de Taoïstische Tantramassage Training. Kijk voor meer informatie daarover op de  workshoppagina

 

 

Wat kunnen jullie verwachten van een duo-sessie?

In intieme sfeer kunnen jullie als stel in een besloten omgeving samen een Tantramassage ontvangen. Een heerlijke manier om samen te genieten of samen meer tantrische kennis op te doen door tools te ontvangen die je relatie kunnen verlevendigen en verdiepen. Jullie kunnen beiden een massage ontvangen of ervoor kiezen voor een vierhanden massage om de beurt. Ook is het mogelijk jullie te verdiepen in tantra. Door middel van tantrische oefeningen en meditaties kunnen jullie je relatie verlevendigen en verstevigen. Je ontmoet elkaar op een andere manier waardoor jullie liefde, lust en intimiteit blijft stromen, ook als je al jaren samen bent.

Tantramassage leren, mini workshop.

Willen jullie leren om thuis elkaar tantrisch te kunnen masseren, dan ben je bij Trinity Tantra ook aan het juiste adres. Natuurlijk stellen we eerst gezamenlijk vast wat jullie primaire verlangen is. Mogelijk beginnen we met een meditatie zodat je kunt aankomen en contact met jezelf kan maken. Afhankelijk van jullie doel begeleiden we jullie vervolgens in een partnermeditatie en gaan we over tot het masseren. Jullie kunnen allebei apart een sessie krijgen in dezelfde ruimte of jullie gaan met elkaar masseren na een demonstratie van ons. En een combinatie van beide is dus ook mogelijk.

Tijdens de sessie kunnen verschillende tantrische massagevormen en ook yoni-lingam massage aan bod komen, afhankelijk van jullie wensen en behoeften om dieper in het proces te gaan. Een duo sessie duurt minimaal twee uur, maar we bevelen drie uur aan om er echt diep in te kunnen zakken.

Orgasmic meditation

De Orgasmic Meditation is een zeer effectieve tantrische korte meditatie (15 minuten) om de seksuele energie helemaal te gaan ervaren vanuit een diepe verbinding met je partner. Wij bieden een programma aan van drie uur waarbij jullie uitgebreide instructies ontvangen en direct met deze meditatie aan de slag gaan. Na afloop van deze sessie zijn jullie in staat om met elkaar de Orgasmic Meditation te beoefenen.