Duo massage

Mini cursus Tantramassage voor stellen

Leer in één dagdeel samen met je partner elkaar tantrisch masseren onder liefdevolle begeleiding van Reinier en Mieke in Enschede.
Minicursus Kasjmierse Tantramassage, drie uur, kosten 425 euro per paar. Eventueel ook mogelijk voor een kleine vriendengroep. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen hiervoor.

Je kunt ook een verbindende sessie met jullie samen, of een kleine groep doen met mij, Mieke, alleen. Dan is het tarief minimaal €90,-- per uur.

Duo sessies

De genoemde massages op deze website zijn ook te boeken door (gelegenheids)stellen. Ik werk samen met Reinier Boon die zijn eigen Tantramassage praktijk voert in Enschede, onder de naam Zentra. Tevens bieden we samen vierhanden Tantramassages aan voor mensen die zich nog meer willen (leren) overgeven aan de warme aanrakingen.

Met Reinier geef ik ook de Taoïstische Tantramassage Training. Kijk voor meer informatie daarover op de  workshoppagina

 

 

Wat kunnen jullie verwachten van een duo-sessie?

In intieme sfeer kunnen jullie als stel in een besloten omgeving samen een Tantramassage ontvangen. Een heerlijke manier om samen te genieten of samen meer tantrische kennis op te doen door tools te ontvangen die je relatie kunnen verlevendigen en verdiepen. Jullie kunnen beiden een massage ontvangen of ervoor kiezen voor een vierhanden massage om de beurt. Ook is het mogelijk jullie te verdiepen in tantra. Door middel van tantrische oefeningen en meditaties kunnen jullie je relatie verlevendigen en verstevigen. Je ontmoet elkaar op een andere manier waardoor jullie liefde, lust en intimiteit blijft stromen, ook als je al jaren samen bent.

Tantramassage leren, mini workshop.

Willen jullie leren om thuis elkaar tantrisch te kunnen masseren, dan ben je bij Trinity Tantra ook aan het juiste adres. Natuurlijk stellen we eerst gezamenlijk vast wat jullie primaire verlangen is. Mogelijk beginnen we met een meditatie zodat je kunt aankomen en contact met jezelf kan maken. Afhankelijk van jullie doel begeleiden we jullie vervolgens in een partnermeditatie en gaan we over tot het masseren. Jullie kunnen allebei apart een sessie krijgen in dezelfde ruimte of jullie gaan met elkaar masseren na een demonstratie van ons. En een combinatie van beide is dus ook mogelijk.

Tijdens de sessie kunnen verschillende tantrische massagevormen en ook yoni-lingam massage aan bod komen, afhankelijk van jullie wensen en behoeften om dieper in het proces te gaan. Een duo sessie duurt minimaal twee uur, maar we bevelen drie uur aan om er echt diep in te kunnen zakken.

Orgasmic meditation

De Orgasmic Meditation is een zeer effectieve tantrische korte meditatie (15 minuten) om de seksuele energie helemaal te gaan ervaren vanuit een diepe verbinding met je partner. Wij bieden een programma aan van drie uur waarbij jullie uitgebreide instructies ontvangen en direct met deze meditatie aan de slag gaan. Na afloop van deze sessie zijn jullie in staat om met elkaar de Orgasmic Meditation te beoefenen.