Workshops & massagetraining

Tantra workshops & massagetraining

Trinity Tantra verzorgt onder de vlag van tantramassagetraining.nl ook workshops.

In Enschede bij Hart van Mira in het centrum van Enschede kun je deelnemen aan tantra belevenis avonden. Voor stellen, alleengaanden, mannen en vrouwen. Voor nieuw geïnteresseerden heel toegankelijk met de kleren aan, maar ook voor (gelegenheids)stellen en dan kan voor een intiemere setting gekozen worden. Bij Hart van MirA doen maximaal 14 mensen mee.

Verder kun je ook zelf de massages die aangeboden worden leren geven, maar vooral beleven in groepsverband. De sfeervolle en intieme groepsruimte van Hart van MirA biedt ruimte aan 14 mensen of 7 paren. Leer een hartopenende en verbindende manier om te leren extase en gelukzaligheid te ervaren en te geven. Wij organiseren daartoe massage-avonden en massagedagen waarin de Kasjmierse Tantra massage wordt gedemonstreerd. Er zijn avonden en dagen voor stellen en voor vrouwen.

Kashmierse Tantramassage avond voor vrouwen Trilogy

Tantramassagetraining en Trinity Tantra organiseren al een poosje tantramassage avonden speciaal voor vrouwen bij Hart van MirA in Enschede. Nu bieden wij wat meer variatie. Er zijn 3 programma’s:

  • De Kashmierse Tantramassage avond voor Vrouwen Basis, de originele Tantramassage avond waarin een demonstratie van de Kashmierse Tantra massage wordt gegeven waarna je samen een uitwisseling doet.
  • De Meerhanden tantra massage avond waarin je met je mede shakti’s groepjes vormt om 4-handen of zelfs 6-handen massages te geven aan elkaar. Er mag uiteraard ook een 2-handen massage uitrollen.
  • De Kashmierse Tantramassage avond Plus, waarin de plus bestaat uit een mooie verbindende tantrische meditatie of oefening die je massage zal verdiepen. Op deze avond dan geen demonstratie.

De data:

5 april: Meerhandenmassage voor vrouwen

3 mei: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Basis

7 juni: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Plus

6 sept: meerhandenmassage voor vrouwen

4 okt: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Basis 

8 nov: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Basis gecanceld

6 dec: Meerhanden Tantra massage voor vrouwen

Koop een Trinity ticket voor 3 massages van €105,00 voor €90,00

De Taoïstische Tantra massage training leert je een sensuele, vitaliserende tantramassage die gebaseerd is op Taoïstische technieken.  Je leert je seksuele energie om te zetten in pure fijnstoffelijke hartenergie die door je hele lichaam mag circuleren om je te revitaliseren en je juicy, tintelend en in love with live te laten voelen. Alles mag er zijn. Je werkt toe naar een eenheidsbewustzijn waarbij gelukzaligheid en liefdevol aanwezig zijn ervaren mag worden. Je kan toewerken naar een extatische ervaring met behulp van deze massage waarbij je levensenergie vergroot wordt en je jezelf leert vitaliseren samen met de ander. Een heerlijke oppepper voor je hele systeem die langere tijd na de massage ervaren kan worden. De volgende 3 daagse start in 2023 in april/mei. Data worden nog bekend gemaakt.

Meer informatie of boek direct:

De Tibetaanse Tantra massage training leert je een dynamische tantrische massage gebaseerd op Tibetaanse technieken waarbij energie opgebouwd wordt. Shiva en Shakti met elkaar verenigd zodat je lichaam, geest en ziel gaat stromen in volledige eenheid.

 

Meerhanden Tantramassage Avond voor Vrouwen 6 december

Meerhanden Tantramassage Avond voor Vrouwen

Datum: 06-12-2022 om 19:00 - 06-12-2022 om 22:30
Tarief: 35 euro

Op deze avond dompelen wij als vrouwen onder elkaar ons onder in tantrische meerhanden massages. In Hart van MirA vind je een veilige setting voor het beoefenen van heerlijk verbindende en liefdevolle tantra massages. Een avond helemaal voor jezelf samen met andere gelijkgestemde shakti's. Geniet van elkaar, heerlijke warme olie, thee en wat versnaperingen.

De Kashmierse Tantra Massage avonden voor vrouwen

is een initiatief die vrouwen een uitgelezen kans biedt elkaar te ontmoeten van hart tot hart. We geven elkaar een Kashmierse tantra massage of een Meerhandenmassage, 4, 6 of zelfs 8 handen die je tegelijkertijd liefdevol aanraken. Nieuw is ook de Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen PLUS, zonder demonstratie, maar met een verbindende en verdiepende meditatie of oefening voor het ontvangen van de massage.

 

Tijd voor jezelf

Me-time met gelijkgestemde vrouwen. Genieten met elkaar, je wentelend in de zachte vrouwelijke hart-energie. Deze avond zal gegeven worden op de eerste dinsdag van de maand bij Hart van MirA in Enschede.

De volgende (meerhanden) avond is op 6 september 2022 bij Hart van MirA en na de eerste  Kashmierse tantramassage dag voor vrouwen op 15 mei 2022 is er op 25 september de 2e Kashmierse tantramassagedag voor vrouwen.