Workshops & massagetraining

Tantra workshops & massagetraining

Trinity Tantra verzorgt onder de vlag van tantramassagetraining.nl ook workshops.

In Enschede bij Hart van Mira in het centrum van Enschede kun je deelnemen aan tantra belevenis avonden. Voor stellen, alleengaanden, mannen en vrouwen. Voor nieuw geïnteresseerden heel toegankelijk met de kleren aan, maar ook voor (gelegenheids)stellen en dan kan voor een intiemere setting gekozen worden. Bij Hart van MirA doen maximaal 12 mensen mee.

Verder kun je bij Trinity Tantra ook zelf de massages die aangeboden worden leren geven in groepsverband. De sfeervolle en intieme groepsruimte van Hart van MirA biedt ruimte aan 12 mensen of 6 paren. Leer een hartopenende en verbindende manier om te leren extase en gelukzaligheid te ervaren en te geven. Wij organiseren daartoe massage-avonden en massagedagen waarin de Kasjmierse Tantra massage wordt gedemonstreerd.

Bij de Vlierhof in Keeken, in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen kun je in 3-daagse workshops van donderdagavond tot zondag in de namiddag je helemaal laten zakken in tantra en tantramassage.

Wat bieden wij daar:

De Body of Bliss waarin je de Kasjmierse tantra massage leert en je je mag onderdompelen in verbindende tantrische oefeningen hartverwarmende ontmoetingen met gelijkgestemden en jouw eigen innerlijke wereld. Toegankelijk voor singles en stellen.

Level 2 en 3 waarin je de Taoïstische massage leert met technieken uit de Healing Tao uit de Taoïstische levensvisie die al meerdere millennia oud zijn. Een massage die gericht is op liefde, stroming, vitaliteit, levensvreugde en extase. Deze 2 weekenden boek je samen. Het is voor ons niet te bevatten hoe mooi en verdiepend de processen kunnen zijn als een groep mensen zich samen verbindt in 2 tot 3 weekenden.

Level 4 biedt de Tibetaanse Tantra Massage. Een massage die haar roots heeft in Indiase technieken en ook dit weekend biedt beleving, verdieping, stroming, speelsheid en vervulling.

De Tibetaanse Tantra massage training leert je een dynamische tantrische massage gebaseerd op Tibetaanse technieken waarbij energie opgebouwd wordt. Shiva en Shakti met elkaar verenigd zodat je lichaam, geest en ziel gaat stromen in volledige eenheid. 

Wil je meer hierover lezen bezoek dan tantramassagetraining.nl voor informatie en de agenda.

De Kasjmierse Tantra Massage avond voor vrouwen

is een nieuw initiatief die vrouwen een uitgelezen kans biedt elkaar te ontmoeten van hart tot hart. We geven elkaar een Kasjmierse massage. Bezoek tantramassagetraining.nl voor meer informatie over deze verbindende avond.

Tijd voor jezelf

Me-time met gelijkgestemde vrouwen. Genieten met elkaar, je wentelend in vrouwelijke energie. Deze avond zal geregeld gegeven worden op de dinsdag bij Hart van MirA in Enschede.