Workshops & massagetraining

Tantra workshops & massagetraining

Trinity Tantra verzorgt onder de vlag van tantramassagetraining.nl ook workshops.

In Enschede bij Hart van Mira in het centrum van Enschede kun je deelnemen aan tantra belevenis avonden. Voor stellen, alleengaanden, mannen en vrouwen. Voor nieuw geïnteresseerden heel toegankelijk met de kleren aan, maar ook voor (gelegenheids)stellen en dan kan voor een intiemere setting gekozen worden. Bij Hart van MirA doen maximaal 12 mensen mee.

Verder kun je bij Trinity Tantra ook zelf de massages die aangeboden worden leren geven in groepsverband. De sfeervolle en intieme groepsruimte van Hart van MirA biedt ruimte aan 12 mensen of 6 paren. Leer een hartopenende en verbindende manier om te leren extase en gelukzaligheid te ervaren en te geven. Wij organiseren daartoe massage-avonden en massagedagen waarin de Kasjmierse Tantra massage wordt gedemonstreerd.

De Taoistische Tantra massage training leert je een sensuele, vitaliserende tantramassage die gebaseerd is op Taoistische technieken.  Je leert je seksuele energie om te zetten in fijnstoffelijke hartenergie die door je hele lichaam mag circuleren. Alles mag er zijn. Je werkt toe naar een eenheidsbewustzijn waarbij gelukzaligheid en liefdevol aanwezig zijn ervaren mag worden. Een extatische ervaring kan deze massage bieden waarbij je levensenergie vergroot wordt en je jezelf leert vitaliseren samen met de ander.

Informatie of boek direct:

De Tibetaanse Tantra massage training leert je een dynamische tantrische massage gebaseerd op Tibetaanse technieken waarbij energie opgebouwd wordt. Shiva en Shakti met elkaar verenigd zodat je lichaam, geest en ziel gaat stromen in volledige eenheid. 

Informatie of boek direct hier

Wil je meer hierover lezen bezoek dan tantramassagetraining.nl voor informatie en de agenda.

Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen

Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen

Datum: 18-01-2022 om 19:00 - 18-01-2022 om 22:30
Tarief: 30 euro

Op deze avond dompelen wij als vrouwen onder elkaar ons onder in de Kashjmierse Tantramassage. In Hart van MirA vind je een veilige setting voor het beoefenen van deze intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtische Tantra traditie van Kashmir. Een avond helemaal voor jezelf.

De Kashmierse Tantra Massage avond voor vrouwen

is een nieuw initiatief die vrouwen een uitgelezen kans biedt elkaar te ontmoeten van hart tot hart. We geven elkaar een Kashmierse massage. Bezoek tantramassagetraining.nl voor meer informatie over deze verbindende avond.

Tijd voor jezelf

Me-time met gelijkgestemde vrouwen. Genieten met elkaar, je wentelend in vrouwelijke energie. Deze avond zal geregeld gegeven worden op de dinsdag bij Hart van MirA in Enschede.

De volgende avond is op 18 januari 2022 bij Hart van MirA