Workshops & massagetraining

Tantra workshops & massagetraining

Trinity Tantra verzorgt onder de vlag van tantramassagetraining.nl ook workshops.

In Enschede bij Hart van Mira in het centrum van Enschede kun je deelnemen aan tantra belevenis avonden. Voor stellen, alleengaanden, mannen en vrouwen. Voor nieuw geïnteresseerden heel toegankelijk met de kleren aan, maar ook voor (gelegenheids)stellen en dan kan voor een intiemere setting gekozen worden. Bij Hart van MirA doen maximaal 14 mensen mee.

Verder kun je ook zelf de massages die aangeboden worden leren geven, maar vooral beleven in groepsverband. De sfeervolle en intieme groepsruimte van Hart van MirA biedt ruimte aan 14 mensen of 7 paren. Leer een hartopenende en verbindende manier om te leren extase en gelukzaligheid te ervaren en te geven. Wij organiseren daartoe massage-avonden en massagedagen waarin de Kasjmierse Tantra massage wordt gedemonstreerd. Er zijn avonden en dagen voor stellen en voor vrouwen.

Kashmierse Tantramassage avond voor vrouwen Trilogy

Tantramassagetraining en Trinity Tantra organiseren al een poosje tantramassage avonden speciaal voor vrouwen bij Hart van MirA in Enschede. Nu bieden wij wat meer variatie. Er zijn 3 programma’s:

  • De Kashmierse Tantramassage avond voor Vrouwen Basis, de originele Tantramassage avond waarin een demonstratie van de Kashmierse Tantra massage wordt gegeven waarna je samen een uitwisseling doet.
  • De Meerhanden tantra massage avond waarin je met je mede shakti’s groepjes vormt om 4-handen of zelfs 6-handen massages te geven aan elkaar. Er mag uiteraard ook een 2-handen massage uitrollen.
  • De Kashmierse Tantramassage avond Plus, waarin de plus bestaat uit een mooie verbindende tantrische meditatie of oefening die je massage zal verdiepen. Op deze avond dan geen demonstratie.

De data:

5 april: Meerhandenmassage voor vrouwen

3 mei: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Basis

7 juni: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Plus

6 sept: meerhandenmassage voor vrouwen

4 okt: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Basis

8 nov: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Plus

6 dec: Meerhandenmassage voor vrouwen

Koop een Trinity ticket voor 3 massages van €105,00 voor €90,00

De Taoïstische Tantra massage training leert je een sensuele, vitaliserende tantramassage die gebaseerd is op Taoïstische technieken.  Je leert je seksuele energie om te zetten in pure fijnstoffelijke hartenergie die door je hele lichaam mag circuleren om je te revitaliseren en je juicy, tintelend en in love with live te laten voelen. Alles mag er zijn. Je werkt toe naar een eenheidsbewustzijn waarbij gelukzaligheid en liefdevol aanwezig zijn ervaren mag worden. Je kan toewerken naar een extatische ervaring met behulp van deze massage waarbij je levensenergie vergroot wordt en je jezelf leert vitaliseren samen met de ander. Een heerlijke oppepper voor je hele systeem die langere tijd na de massage ervaren kan worden. De volgende 3 daagse start op 7 en 8 mei in een weekend zodat je eventueel kunt overnachten ergens in de buurt. Dit moet je zelf regelen. En op 12 juni 2022. 

Meer informatie of boek direct:

De Tibetaanse Tantra massage training leert je een dynamische tantrische massage gebaseerd op Tibetaanse technieken waarbij energie opgebouwd wordt. Shiva en Shakti met elkaar verenigd zodat je lichaam, geest en ziel gaat stromen in volledige eenheid.

 

Meerhanden Tantramassage Avond voor Vrouwen 6 september

Meerhanden Tantramassage Avond voor Vrouwen

Datum: 06-09-2022 om 19:00 - 06-09-2022 om 22:30
Tarief: 35 euro

Op deze avond dompelen wij als vrouwen onder elkaar ons onder in tantrische meerhanden massages. In Hart van MirA vind je een veilige setting voor het beoefenen van heerlijk verbindende en liefdevolle tantra massages. Een avond helemaal voor jezelf samen met andere gelijkgestemde shakti's. Geniet van elkaar, heerlijke warme olie, thee en wat versnaperingen.

Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen Basis 4 oktober

Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen Basis

Datum: 04-10-2022 om 17:04 - 04-10-2022 om 22:30
Tarief: 35 euro

Op deze avond dompelen wij als vrouwen onder elkaar ons onder in de Kashjmierse Tantramassage. In Hart van MirA vind je een veilige setting voor het beoefenen van deze intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtische Tantra traditie van Kashmir. Een avond helemaal voor jezelf.

Taoïstische Tantra Massage Training

Taoïstische Tantra Massage Training

Datum: 16-10-2022 om 10:00 - 20-11-2022 om 17:30
Tarief: € 330,00 / € 600,00

Als je verdieping wilt in jouw tantra massages en je bekend bent met de Kashmierse of Tibetaanse Tantra massage of een andere massage is deze training wellicht voor jou.

Of je deze massage wilt gebruiken in je praktijk of gewoon voor thuis om meer skills te krijgen en meer verdieping wilt ervaren maakt niet uit. Je bent van harte welkom om deze liefdevolle verbindende massage, maar ook dynamische massage te leren waarbij de levensenergie mag gaan stromen ter vitalisering en harmonisering van jezelf en de ander. In love with life, zinderend juiciness creëren en leven in je dagelijkse bestaan waarbij beperkende blokkades losgelaten mogen worden.

In 3 dagen op zondag bied ik je verschillende oefeningen, technieken en meditaties aan zodat je na de derde dag een complete lichaamsmassage kunt geven.

Kashmierse Tantramassage Dag voor Vrouwen

Kashmierse Tantramassage Dag voor Vrouwen

Datum: 25-09-2022 om 10:30 - 25-09-2022 om 17:30
Tarief: €95,00

Na de heerlijke tantramassagedag voor vrouwen op 15 mei ben ik blij de 2e te mogen organiseren. Wat een heerlijke stromende dag waarin vrouwen elkaar liefdevol, speels en zorgzaam voor elkaar mochten ontmoeten.

Op deze dag dompelen wij als vrouwen onder elkaar ons onder in de Kashjmierse Tantramassage en verbindende tantrische oefeningen en meditaties. Verder zullen we delen en dansen. In Hart van MirA vind je een veilige setting voor het beoefenen van deze intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtische Tantra traditie van Kashmir. Een zondag helemaal voor jezelf. Verbinden en genieten van hart tot hart.

Vroegboekkorting tot 15 juni

Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen Plus 8 november

Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen Plus

Datum: 08-11-2022 om 19:00 - 08-11-2022 om 22:30
Tarief: 35 euro

Op deze avond dompelen wij als vrouwen onder elkaar ons onder in de Kashjmierse Tantramassage. In Hart van MirA vind je een veilige setting voor het beoefenen van deze intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtische Tantra traditie van Kashmir. Een avond helemaal voor jezelf.

We starten deze avond met een kennismakingsrondje en vervolgen  met een passende meditatie.
Op deze avond geef ik geen demonstratie. We gaan een tantrische meditatie of een andere mooie, verbindende oefening doen waarmee we  dieper in ons hart en bekken kunnen zakken zodat de daaropvolgende massageuitwisseling nog dieper en intenser beleefd kan worden. We duiken de diepte in! Het is fijn als je al eens een Kashmierse Tantramassage hebt ervaren.

De Kashmierse Tantra Massage avonden voor vrouwen

is een initiatief die vrouwen een uitgelezen kans biedt elkaar te ontmoeten van hart tot hart. We geven elkaar een Kashmierse tantra massage of een Meerhandenmassage, 4, 6 of zelfs 8 handen die je tegelijkertijd liefdevol aanraken. Nieuw is ook de Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen PLUS, zonder demonstratie, maar met een verbindende en verdiepende meditatie of oefening voor het ontvangen van de massage.

 

Tijd voor jezelf

Me-time met gelijkgestemde vrouwen. Genieten met elkaar, je wentelend in de zachte vrouwelijke hart-energie. Deze avond zal gegeven worden op de eerste dinsdag van de maand bij Hart van MirA in Enschede.

De volgende (meerhanden) avond is op 6 september 2022 bij Hart van MirA en na de eerste  Kashmierse tantramassage dag voor vrouwen op 15 mei 2022 is er op 25 september de 2e Kashmierse tantramassagedag voor vrouwen.