Workshops & massagetraining

In Enschede bij Hart van Mira in het centrum van Enschede kun je deelnemen aan tantra belevenis-avonden. Voor stellen, alleengaanden, mannen en vrouwen. Voor nieuw geïnteresseerden heel toegankelijk met de kleren aan, maar ook voor (gelegenheids)stellen en dan kan voor een intiemere setting gekozen worden. Bij Hart van MirA doen maximaal 14 mensen mee. Op Trinity Tantra vind je vooral het aanbod voor vrouwen.

Verder kun je ook zelf de massages die aangeboden worden leren geven, maar vooral beleven in groepsverband. De sfeervolle en intieme groepsruimte van Hart van MirA biedt ruimte aan 14 mensen of 7 paren. Leer een hartopenende en verbindende manier om te leren extase en gelukzaligheid te ervaren en te geven. Wij organiseren daartoe Tantra avonden, massage-avonden en massagedagen waarin o.a. de Kasjmierse Tantra massage wordt gedemonstreerd. Er zijn avonden en dagen voor stellen, singles en voor vrouwen.


De Kashmierse Tantramassage avond voor vrouwen en de Meerhanden Tantramassage avond voor vrouwen

Hoe heerlijk dat vrouwen op deze avonden zich liefdevol kunnen verbinden met elkaar om elkaar uit te nodigen diep in zichzelf te zakken met alles wat er is. De onpeilbare diepten van verstopte emoties en patronen, maar ook de zinnelijkheid en levendigheid die in bekkens en harten stroomt. Herinner je wie je in wezen bent en leef het! 

 

De Tao Tantrische Belevenisavond voor vrouwen

Dit is een toegankelijke avond voor vrouwen. Geschikt voor beginners en gevorderden op het tantrapad. Dit is Tao en tantra. Deze avonden gaan over genieten, voelen en ervaren. Een bekken vol leven, een hart in liefde en acceptatie en een hoofd vol rust. Een beetje dans, een beetje qigong en adem, meditatie, maar vooral plezier en verbinding. Je mag jezelf met alles wat er is meenemen, niets is onwelkom. Op deze avond dragen wij elkaar en stijgen wij uit boven onszelf. De weg naar het hart, naar eenheid, naar thuis in jezelf.

2 reacties van de eerste avond op 31 januari:

Het was een spannende maar zeker ook een geborgen avond. Ik voelde me verlegen maar een volgende keer verwacht ik met meer overgave te kunnen deelnemen aan de groepsoefeningen. De oefening met mijn ogen dicht waarbij de ander mijn gezicht aanraakte was heerlijk. Heel intens. De oefeningen met aanraking en grenzen aangeven waren heel verhelderend.

Dag Mieke(s)!!

Alles wat ik voel nu....is dichter op mijn huid gekomen, kan en wil er niet omheen. Hoe pijnlijk en verdrietig t ook voelt, de confrontatie van mijn keuzes in t verleden gebaseerd op het toe laten van.......terwille van......De ruimte die ik in gevoel heb opgebouwd/gecreëerd in vrijheid in t afgelopen jaar....die wil ik met respect voor mijzelf verder ontwikkelen, naar een leven waar ik mij blij en prettig en vooral tevreden voel. Gisteravond weer een stukje verder gekomen. Graag kom ik weer op een andere avond om niet alleen dichter op mijn huid te laten voelen, maar een stukje in mijn huid/lijf.

Dankjewel/Dankjulliewel voor deze ervaring.

(Dit schrijven is (maar) een korte uiteenzetting) Hartelijke groet, Anna

 

En een reactie van 7 maart:

Lieve Mieke, zelf had ik nog geen eerdere ervaring op het tantra gebied. Wel kundalini cursussen gevolgd, altijd bezig met het gevoel/lichaam etc maar geen live cursussen of workshops op het tantra vlak gevolgd. Ben zelf nu al lange tijd bezig op het pad van bewustwording en voor mij kon tantra daarin dus ook zeker niet ontbreken. Wel moest het alleen op het juiste moment voor mij komen, wat blijkbaar nu bij jou was

Het wordt soms alleen zo raar weggezet door mensen hè. Het woordje alleen al triggert vele en wordt vaak toch gezien als seks gerelateerd maar zoals ik het zie en ook live ervaren heb nu.. is dat het alles te maken heeft met bewustwording. Het bewust contact maken met je lichaam. De verbinding maken met je lijf, het zakken daarin en vooral het voelen

Iets wat vele mensen toch lastig vinden in mijn ogen en waar zij zichzelf wellicht ergens ook in zijn kwijt geraakt of in zijn afgesneden.

De verbinding maken met het mooie lichaam die wij als mensen hebben gekregen

Door de oefeningen die we met elkaar bij jou hebben gedaan Mieke.. qua dansen, vragen stellen aan elkaar en het aanraken (daar waar elk dat wil en fijn vind) maak je bewust de verbinding met jezelf, met elkaar en ervaar je heel goed waar voor ieder de grens ligt. Of je iets wilt of juist niet. Door de mooie energie en de veilige setting die je creëert, is het voor iemand makkelijker om in de overgave te (durven) gaan, of als je al goed kunt, zoals ikzelf... om dan gelijk naar het gevoel toe te gaan. Van daaruit was het erg mooi om te gaan geven en ontvangen van en met elkaar.

Je creëert mooie avonden en ben blij dat ik live bij je geweest ben.. Lieve mooie vrouw ook jij! Dankbaar

Het was een avond vol verbinding en plezier Een “thuiskomen” was het. Dankjewel!

Graag tot volgende keer.

Liefs, Jennifer

 

Er zijn nu dus 3 vormen waar we vrouwen in meenemen:

  • De Tao Tantrische belevenisavond voor vrouwen. We gaan, delen, dansen, mediteren, ademen en verbindende oefeningen doen. Maak kennis met oefeningen uit o.a. Taoisme en de wereld van tantra. Vind als vrouw een nieuwe weg in jezelf, leer jezelf kennen en verken je verlangens en grenzen. Allemaal in een veilige setting en met de (comfortabele) kleren aan. 
  • De Kashmierse Tantramassage avond voor Vrouwen, waarin een demonstratie van de Kashmierse Tantra massage wordt gegeven waarna je samen een uitwisseling doet.
  • De Meerhanden tantra massage avond waarin je met je mede shakti’s groepjes vormt om 4-handen of zelfs 6-handen massages te geven aan elkaar. Er mag uiteraard ook een 2-handen massage uitrollen.

Koop een Trinity ticket voor 3 (massage) avonden van €105,00 voor €90,00

NIEUW: Introductiedag/verdiepingsdag voor de Taoïstische Tantra Massage Training: Interne Alchemie met de Hemelse Cirkel op 8 oktober 2023 (gemengd)

Op deze introductiedag gaan we gelijk de diepte in. We bedrijven interne alchemie. We transformeren de grofstoffelijke energie in onze seksuele organen naar fijnstoffelijke energie door deze langs de Du Mai en de Ren Mai, de Hemelse Kringloop, te laten stromen vanuit een warme energetische buik en een warm hart en een sterke interne liefdevolle focus. We maken gebruik van de Yi-kracht, de Eye Mind Heart Power. We cultiveren onze levensenergie en levensvreugde door onze seksuele energie te gebruiken.
Boek voordeliger samen met de 3-daagse Taoistische Tantramassagetraining!

 

De Taoïstische Tantra massage training

leert je een sensuele, vitaliserende tantramassage die gebaseerd is op Taoïstische technieken.  Je leert je seksuele energie om te zetten in pure fijnstoffelijke hartenergie die door je hele lichaam mag circuleren om je te revitaliseren en je juicy, tintelend en in love with live te laten voelen. Alles mag er zijn. Je werkt toe naar een eenheidsbewustzijn waarbij gelukzaligheid en liefdevol aanwezig zijn ervaren mag worden. Je kan toewerken naar een extatische ervaring met behulp van deze massage waarbij je levensenergie vergroot wordt en je jezelf leert vitaliseren samen met de ander. Een heerlijke oppepper voor je hele systeem die langere tijd na de massage ervaren kan worden. De volgende 3 daagse start op 5 november met 19 november en 3 december als vervolgdagen.

Boek de Taoïstische Tantramassage trainings 3-daagse en de introductie/verdiepingsdag samen een stukje voordeliger!

Een oefening die we graag doen tijdens deze training is de Vliegende kraanvogel. Bekijk hier een impressie gemaakt in de vrije natuur:

 

AGENDA:

16 april: Taoïstische Tantramassage Training (gemengde 3-daagse)

16 mei: Trinity Tao Tantrische belevenisavond vrouwen

30 mei: Ademcirkel, Adem je vrij

6 juni: Meerhanden tantramassage avond voor vrouwen

12 september: Ademcirkel, Adem je vrij

17 september:  Kashmierse Tantramassagedag voor vrouwen

3 oktober: Tao Tantrische belevenisavond vrouwen

8 oktober: Introductiedag/verdiepingsdag Taoïstische Tantramassage Training: De Hemelse Cirkel

31 oktober: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen

5 november:  Taoïstische Tantramassage Training (gemengde 3-daagse)

21 november: Tao Tantrische belevenisavond vrouwen

12 december: Meerhanden tantramassage avond voor vrouwen

 

 

De Tao Tantrische belevenisavond voor vrouwen 3 oktober

De Tao Tantrische belevenisavond voor vrouwen op 3 oktober

Datum: 03-10-2023 om 19:30 - 03-10-2023 om 22:30
Tarief: 35

Dit is een toegankelijke avond voor vrouwen. We putten de oefeningen en ervaringen uit Tantra en Tao. Geschikt voor beginners en gevorderden op het tantrapad. Gun je een avondje voor jezelf, me-time en tijd om op te laden en je zelf te ontwikkelen uit alle dagelijkse dingen. We ontmoeten elkaar met zachte ogen, een glimlach en een warm hart. De kleren blijven aan.

 

Introductiedag Taoïstische Tantra Massage Training: Hemelse Cirkel op 8 oktober 2023

Introductiedag voor de Taoïstische Tantra Massage Training: Interne Alchemie met de Hemelse Cirkel op 8 oktober 2023

Datum: 08-10-2023 om 10:00 - 08-10-2023 om 17:30
Tarief: € 125,00 / € 240,00

Introductiedag/verdiepingsdag voor de Taoïstische Tantra Massage Training: Interne Alchemie met de Hemelse Cirkel op 8 oktober 2023

UPDATE: voor mannen is deze training volgeboekt. Wil je graag meedoen stuur me dan even een mailtje voor de wachtlijst voor het voorjaar 2024. Er is nog plek voor 2 vrouwen.

Op deze introductiedag gaan we gelijk de diepte in. We bedrijven interne alchemie. We transformeren de grofstoffelijke energie in onze seksuele organen naar fijnstoffelijke energie door deze langs de Du Mai en de Ren Mai, de Hemelse Kringloop te laten stromen vanuit een warme energetische buik en een warm hart en een sterke interne liefdevolle focus. We maken gebruik van de Yi-kracht, de Eye Mind Heart Power. We cultiveren onze levensenergie en levensvreugde door onze seksuele energie in te zetten.

Wat gaan we doen:

  • Uitgebreide uitleg van de Hemelse Cirkel
  • Qigongoefeningen om de Hemelse Cirkel goed te laten stromen. Interne Alchemie!
  • Nieuw in deze massage vandaag uitgelegd en beoefend: ontbranden en harmoniseren van de drie vuren!
  • Een klein stukje uit de taoïstische tantramassage diepen we uit. Demonstratie van deze technieken uit de massage.
  • We geven elkaar een heerlijke massage in de middag waarin we het geleerde toepassen.

Deze dag kun je doen als je de 3-daagse training wilt gaan doen. Je komt goed beslagen ten ijs zodat je de rest van de technieken ten volle in kan nemen in 3 zondagen. Verder kun je kennismaken met mijn manier van werken en genieten van een voorproefje.

Als je al de 3-daagse Taoïstische Tantramassage Training gedaan hebt voel je dan uitgenodigd nog eens je kennis aan te scherpen en te verdiepen, maar vooral nog eens te voelen en ervaren.

Doe mee voor €125,00 en als stel voor €240,00

Pakketprijs introductiedag/verdiepingsdag op 8 oktober samen met de 3-daagse die start op 5 november: €445,00 i.p.v. €500,00

Aanbetaling daarvoor is €200,00

Ademcirkel 17 oktober 2023

Ademcirkel, jouw moment van ademen naar vrijheid

Datum: 17-10-2023 om 19:00 - 17-10-2023 om 22:00
Tarief: €45,00

Adem je vrij

Ik geef mijzelf minstens een keer in de week een ademsessie cadeau. Al 20 jaar nu! Meestal in mijn eentje. Of bij een collega. Wat een verademing, altijd. Letterlijk. Ik vind altijd weer een nieuwe balans en nieuwe ideeën en inspiratie. Ik voel me daarna verfrist en energiek. Mijn emoties weer in balans en helemaal gecentered en geaard.  Ademen is een fantastische manier om jezelf te transformeren op alle lagen. Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Brengt je thuis, geeft je energie, zuivert, detoxed en verlevendigt jouw hele wezen.

En dat gun ik jou dus ook! Dat biedt ik naast privé-sessies aan in groepsverband. De groep zal zeker niet groter zijn dan 5 tot 7 deelnemers.  Meer weten?

Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen 31 oktober

Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen 31 oktober

Datum: 31-10-2023 om 19:00 - 31-10-2023 om 22:30
Tarief: 35 euro

Hallo mooie, lieve vrouw,

Op deze avond dompelen wij als vrouwen onder elkaar ons onder in de Kashjmierse Tantramassage. In Hart van MirA vind je een veilige setting voor het beoefenen van deze intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtische Tantra traditie van Kashmir. Een avond helemaal voor jezelf.

Keer naar binnen en ontdek jezelf weer helemaal opnieuw. Maak kennis met de diepten in jezelf, jouw liefdevolle hart helemaal open. Jouw bekken warm, sappig en vol van leven. Dit doe je samen met vrouwen met dezelfde diepe hartewens. Ontmoet warme harten en ogen waarin je jezelf wilt en kan herkennen. Herinner je weer wie je werkelijk bent. De zinnelijke shakti energie mag ontwaken. Jouw levenslust mag  weer volop gaan gloeien als kooltjes die aangewakkerd worden door het liefdeslicht.

We starten deze avond met een kennismakingsrondje en vervolgen  met een passende meditatie.
Op deze avond geef ik een demonstratie. Daarna gaan we een massageuitwisseling doen.

Taoïstische Tantra Massage Training najaar 2023

Taoïstische Tantra Massage Training voorjaar 2023

Datum: 05-11-2023 om 10:00 - 03-12-2023 om 17:30
Tarief: € 375,00 / € 725,00

De Taoïstische Tantra massage is een liefdevolle, hartsverbindende en energerende massage gebaseerd op Taoïstische technieken. Als je verdieping wilt in jouw tantra massages en je bekend bent met de Kashmierse of Tibetaanse Tantra massage of een andere massage is deze training wellicht voor jou.

Of je deze massage wilt gebruiken in je praktijk of gewoon voor thuis om meer skills te krijgen en meer verdieping wilt ervaren maakt niet uit. Je bent van harte welkom om deze liefdevolle verbindende massage, maar ook dynamische massage te leren waarbij de levensenergie mag gaan stromen ter vitalisering en harmonisering van jezelf en de ander. In love with life, zinderend juiciness creëren en leven in je dagelijkse bestaan waarbij beperkende blokkades losgelaten mogen worden.

In 3 dagen op de zondag bied ik je verschillende oefeningen, technieken en meditaties aan zodat je na de derde dag een complete lichaamsmassage kunt geven.

 

De Tao Tantrische belevenisavond voor vrouwen 21 november

De Tao Tantrische belevenisavond voor vrouwen op 21 november

Datum: 21-11-2023 om 19:30 - 21-11-2023 om 22:30
Tarief: 35

Dit is een toegankelijke avond voor vrouwen. We putten de oefeningen en ervaringen uit Tantra en Tao. Geschikt voor beginners en gevorderden op het tantrapad. Gun je een avondje voor jezelf, me-time en tijd om op te laden en je zelf te ontwikkelen uit alle dagelijkse dingen. We ontmoeten elkaar met zachte ogen, een glimlach en een warm hart. De kleren blijven aan.

 

Meerhanden Tantramassage Avond voor Vrouwen 12 december

Meerhanden Tantramassage Avond voor Vrouwen 12 december

Datum: 12-12-2023 om 19:00 - 12-12-2023 om 22:30
Tarief: 35 euro

Op deze avond dompelen wij als vrouwen onder elkaar ons onder in tantrische meerhanden massages. In Hart van MirA vind je een veilige setting voor het beoefenen van heerlijk verbindende en liefdevolle tantra massages. Een avond helemaal voor jezelf samen met andere gelijkgestemde shakti's. Geniet van elkaar, heerlijke warme olie, thee en wat versnaperingen.

NIEUW!! De Introductiedag/verdiepingsdag Taoïstische Tantra Massage Training:
Hemelse Cirkel in de diepte beoefend op 8 oktober 2023

De Kashmierse Tantra en meerhanden Massage avonden voor vrouwen

is een initiatief die vrouwen een uitgelezen kans biedt elkaar te ontmoeten van hart tot hart. We geven elkaar een Kashmierse tantra massage of een Meerhandenmassage, 4, 6 of zelfs 8 handen die je tegelijkertijd liefdevol aanraken. 

De Tao Tantra belevenisavond voor vrouwen

Een avond vol belevenissen voor vrouwen waarbij de kleren gewoon aan blijven.

Me-time met gelijkgestemde vrouwen. Genieten met elkaar, je wentelend in de zachte vrouwelijke hart-energie. Deze avond zal gegeven worden op een dinsdag bij Hart van MirA in Enschede.