Helende liefde

Helende liefde

Maak kennis met o.a. technieken uit de Healing Tao van Mantak Chia. De weg naar heling door middel van de adem, opwekken van energie vanuit je eigen bron. De seksuele energie die jij over hebt en die je in je leven bijna niet kunt opgebruiken.

Deze technieken staan ook wel bekend als Vallei Orgasme, seksuele kungfu. Multi-orgastisch worden. De vergeten kennis die naar mijn idee iedereen zou moeten ontvangen. Verzachtend, helend en liefdevol voor jezelf, je partner en jouw omgeving.

Met mij kun je (seksuele) qigong-oefeningen doen om zelf te leren je levensenergie te vergroten door middel van o.a. de energie meditatie en het toepassen van taoïstische (adem)technieken om diepere en langer doorgaande lichaamsorgasmes op te wekken die je gedurende je dagelijkse leven door kunt gebruiken en inzetten voor jouw welbevinden en ervaren van gelukzaligheid.

Deze oefeningen kunnen gecombineerd worden met een massage-afspraak, met name de Taoïstische tantra massage is hiervoor geschikt. Je gebruikt jouw creatieve energie ofwel je seksuele energie (Jing), om Chi, vitale levensenergie op te wekken en te vermeerderen. Ik leer je werken met de microcosmische kringloop. De seksuele energie blijft meestal vast zitten in je bekken waardoor alleen een piekorgasme mogelijk is. Je verliest hierdoor levensenergie. Deze levensenergie kun je door middel van oefeningen leren omhoog te brengen via je ruggengraat en via je kruin weer naar beneden langs de voorkant van je lichaam. Hierdoor wordt het hele lichaam gevoed. Het heeft een enorme uitwerking op de vitaliteit van het gehele lichaam en geest. Je geestkracht en levenslust zal exponentieel toenemen door versterking van de drie schatten in jou. Jing, Chi en Shen, jouw spirit. Levenskracht die zeker als je ouder wordt zeer welkom is als het opladen van je interne batterij belangrijker wordt. De multi-orgastische man, of vrouw wordt geboren.

3 redenen om dit te willen leren:

  1. vergroten van je vitaliteit, levenskracht en spirit. Op het moment dat je deze oefeningen meester bent kun je deze overal en altijd toepassen. Niet alleen in de slaapkamer!
  2. vergroten van het lichaamsbewustzijn en alleen en onafhankelijk genieten van je eigen seksualiteit zonder partner.
  3. verhogen van de kwaliteit van je gezamenlijke leven binnen een relatie. Zowel in het dagelijkse leven als op seksueel gebied.

Een sessie Taoïstische tantramassage inclusief de helende liefde duurt 3 uur. Helende liefde kan dus alleen samen met de Taoïstische Tantramassage geboekt worden.


Wat ik wel wil benadrukken is dat deze technieken niet een kunstje zijn dat je even kunt leren. Het zal voor iedereen verschillend zijn, maar over het algemeen is veel oefenen noodzakelijk, oefeningen die je overigens het beste alleen kunt doen (in eerste instantie). Het goede nieuws is dat deze oefeningen te doen zijn in de slaapkamer, maar ook voor de tv, in de auto of als je rij staat te wachten. Ook zullen meerdere sessies aan te bevelen zijn.

Ben je geinteresseerd om hier meer over te leren is het mogelijk om een traject bij me af te nemen. Je krijgt er dan een handout bij als naslagwerk. En je krijgt toegang tot videomateriaal ter ondersteuning. 

Boek hier je afspraak

 

<< Body De-armouring | (geen volgende pagina)