Taoïstische tantra massage

Taoïstische tantra massage

De Taoïstische tantra massage is een liefdevolle, hartsverbindende massage gebaseerd op taoïstische technieken. In de TaoTantra massage zorg ik dat de Qi, Chi ofwel levensenergie goed zal gaan stromen. In deze massage is er een doel, het opwekken en laten circuleren van pure liefdesenergie in je lichaam die jouw wezen vitaliseert, harmoniseert en balanceert op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Yin en Yang in evenwicht.

In deze massage is de microcosmische kringloop, ook wel kleine hemelse cirkel genoemd waar we mee gaan werken. Met behulp van ademhalingstechnieken, rekkingen en strekkingen, stevige massage en zachte liefdevolle strelingen ga ik je lichaam openen. De ademhaling is waar we mee beginnen te werken en speelt ook gedurende de massage een rol van betekenis. Daarna begint de massage waarin ik zowel de achterzijde als voorzijde masseer. Deze taoïstische tantra massage bevordert ook liefde en spirituele groei.

Indien gewenst kan ik deze massage combineren met het geven van oefeningen om de microcosmische kringloop zelf ook op gang te leren brengen om zo dagelijks je eigen vitaliteit en levenskracht te leren vergroten en de massage nog effectiever te maken. Je vindt meer informatie hierover op de pagina Helende Liefde. In dat geval boek je een sessie van 3 uur.

De Taoïstische  Tantra massage duurt minimaal 2,5 uur, zodat alle aspecten van de massage ruim aan bod kunnen komen. Mijn massages zijn een hele reis. Soms komen er diepgaande processen op gang. Mijn verzoek is vantevoren te bedenken of de sessie mag uitlopen als deze processen op gang komen. Ik geef er dan graag ruimte aan.

Boek direct je afspraak