Praktische informatie

Belangrijk voor de tantra massage en andere praktische zaken

De massages worden gegeven op een matras op de grond op basis van gelijkwaardigheid. Ik masseer met biologische geurloze kokosolie. In hoeverre jij ontkleedt wilt zijn is uiteraard bespreekbaar en helemaal aan jou.

De ontvangst is met een kopje thee. Onder het genot hiervan zullen we je verlangens en verwachtingen van de massage bespreken evenals welke massage je graag zou willen ontvangen. Ook bespreken we samen wat nodig is om je helemaal op je gemak en veilig te voelen. Vooraf aan de Tantramassage worden duidelijke grenzen afgesproken. Tijdens de massage kunnen grenzen alleen beperkt worden en niet meer verruimd. De behoefte aan verdieping, waarbij de grenzen verruimd worden, kan wel meegenomen worden in een volgende sessie.

Ook kun je aangeven welk thema je centraal wilt stellen in de massage. Ook doen we een korte intake om te bepalen of er fysiek en mentaal geen indicaties zijn die een massage van mij minder geschikt maken voor je. Verder bespreken we wat je wel wilt en niet wilt. Het bepalen van je grenzen is een belangrijk punt om jou volledig veilig te laten voelen.

Veel aandacht wordt besteed aan gevoel van vertrouwdheid en veiligheid. Om goed op elkaar af te stemmen wordt vooraf aan de massage meestal een korte meditatie gedaan waarbij na afloop altijd de mogelijkheid is om opnieuw grenzen aan te geven en dringende zaken te bespreken.

De massages die in mijn praktijk zijn niet seksueel van aard. Er is geen doel en er wordt niet naar een climax toegewerkt. De Tantramassages die ik geef wijken dan ook sterk af van erotische massages.

Na de massage is er een kort of langer gesprek met betrekking tot jouw ervaringen. Houdt rekening met een uitloop. De massage zelf duurt 1,5 tot 2 uur maar door de intake en het nagesprek kan de afspraak zich zeker uitstrekken tot 3 uur. Ik zal voor de tijd ook met je bespreken of de massage mag uitlopen omdat er soms processen kunnen plaatsvinden die het onwenselijk of onprettig maken om de massage te beëindigen op de afgesproken tijd.

Ik verwacht dat cliënten voor de massage fris gedoucht op de afspraak verschijnen. Douchen naderhand is niet nodig. Het laten zitten van de kokosolie is juist bevorderlijk voor de conditie van je huid en voor de energetische nawerking. Draag liever geen lichte of nieuwe kleren waar vlekken moeilijk uit gaan. Er hoeft niets te worden meegenomen.

Ik adviseer na de massage geen belangrijke afspraken te plannen of een strakke to do list te hebben naderhand. Heerlijk ontspannen, je massage integreren in je systeem is aan te raden. Dit houdt niet in dat je niets moet gaan doen. Een heerlijke actieve  wandeling is uiteraard ook heerlijk. De massage kan nog wel een aantal dagen zijn nawerking hebben op emotioneel, mentaal en fysiek en spiritueel vlak. Mocht je de behoefte voelen kan er altijd contact opgenomen worden met mij voor vragen, een gesprek of op- en aanmerkingen.

Lees voor de massage de algemene voorwaarden. Wanneer je een afspraak maakt verklaar je je akkoord met deze voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Trinity Tantra onderschrijft de ethische gedragscode van Tantrawijzer.nl.

Bezoek hier mijn pagina op Tantrawijzer