Actueel

De formule van dr. Joe Dispenza van Younity nu voor maar €197,00 in plaats van €399,00

De formule van dr. Joe Dispenza. 


Wat mij betreft een aanrader! Koop deze hier  direct

Aanbod tot 16 juni 2024
Van 399,00 voor €197,00


Ik ben zelf 4 jaar geleden met het werk van dr. Joe Dispenza begonnen. De formule van Joe Dispenza leidt je naar een leven dat je verlangt.  Deze online training biedt jou ook die formule. De training is Nederlands ondertiteld en met Nederlandse meditaties als je dat wilt.

Onderzoek het en probeer het. Nu is deze training voor een prachtige voordelige prijs. Zo goedkoop krijg je hem zelfs niet op de site van Joe Dispenza zelf. En op zijn site is deze training compleet, en alleen in het Engels. 

Haal nu dus het hele pakket in huis met het complete 12 stappen programma, alle - Nederlands gesproken - meditaties, en talloze bonusbijdragen. Zo heb je levenslang en onbeperkt toegang.  

Deze training wil je echt vaker herhalen. Alleen door te blijven oefenen en informatie te vergaren over deze praktische weg naar jouw nieuwe zelf vind je wat je verlangt. De meditaties blijven fijn om te doen. 

Ontvang heldere instructies, intensieve oefeningen, directe begeleiding, en begeleide meditaties van Dr. Joe Dispenza en ontdek de ongelooflijke mogelijkheden van deze veranderingsprocessen voor jezelf. ????

Haal het complete online pakket van De Formule van Joe Dispenza van Younity met alle content, meditaties, bonussen en extra bijdragen voor een speciale prijs in huis


#joedispenza #meditatie #transformatie #gelukkigzijn #meditatie

 
Er is weer een meerhanden tantramassage avond voor vrouwen op 25 juni 2024
Heb je behoefte aan een avond voor jezelf? Met aandacht voor jou als vrouw, door andere vrouwen die hetzelfde verlangen. Je wentelen in vrouwelijke, shakti energie. Rust en ruimte voor jezelf en heel even uit deze gehaaste en veeleisende maatschappij zijn om jouw basis, jouw plek te hervinden in jezelf.
Ademcirkel op 4 juli om 19.30 uur bij Hart van MirA
Geef je op voor de  Ademcirkel op 4 juli a.s.  Meer informatie over bewust ademen vind je  hier
Tao en Tantra: Verbonden Paden naar Innerlijke Harmonie: De unieke combi die resulteerde in de Tao of Bliss, De weg naar Extase.

Tao en Tantra: Verbonden Paden naar Innerlijke Harmonie: De unieke combi die resulteerde in de Tao of Bliss, De weg naar Extase.

Ik nodig je uit om twee oude en rijke tradities te verkennen: Tao en Tantra. Hoewel ze uit verschillende culturen stammen, delen ze verrassend veel overeenkomsten en vullen ze elkaar op unieke wijze aan. Ik neem je graag mee voor een inkijkje wat voor mij de essentie is van beide systemen, zodat je kunt voelen hoe ze elkaar raken en versterken. Ik laat je graag zien waarom ik zo enthousiast ben over deze combinatie in mijn bedrijf Trinity Tantra.

 

 
1-4 van de 4