Actueel

Tantramassage voor vrouwen een Trilogy in 3 verschillende vormen: De Kashmierse Basis en Plus en Meerhanden massage

Kashmierse Tantramassage avond voor vrouwen Trilogy

Tantramassagetraining en Trinity Tantra organiseren al een poosje tantramassage avonden speciaal voor vrouwen bij Hart van MirA in Enschede. Nu deze al een hele poos goed bezocht worden is het nu mogelijk om wat variatie te gaan bieden. Vanaf nu zijn er 3 programma’s:

  • De Kashmierse Tantramassage avond voor Vrouwen Basis, de originele Tantramassage avond waarin een demonstratie van de Kashmierse Tantra massage wordt gegeven waarna je samen een uitwisseling doet.
  • De Meerhanden tantra massage avond waarin je met je mede shakti’s groepjes vormt om 4-handen of zelfs 6-handen massages te geven aan elkaar. Er mag uiteraard ook een 2-handen massage uitrollen.
  • De Kashmierse Tantramassage avond Plus, waarin de plus bestaat uit een mooie verbindende tantrische meditatie of oefening die je massage zal verdiepen. Op deze avond dan geen demonstratie.
Nu ook online ademsessies. Adem je vrij, kom in je kracht

In deze tijd van Corona is het belangrijk om weer contact te maken met je lichaam. De adem is de tool bij uitstek om deze verbinding weer te gaan maken. Voel je angst of onrust? Heb je een kort lontje? De neiging buiten jezelf te treden, nieuws te volgen, films te kijken, dingen te kopen? Kortom, alles te doen om maar niet te voelen?  Dan is een ademsessie precies wat je nodig hebt. Nu ook mogelijk online veilig en comfortabel in je eigen huis.

 

 
1-2 van de 2