Actueel

Tao en tantra voor vrouwen in een nieuw jasje. We verwelkomen de (geklede) Tao Tantrische Belevenisavond voor vrouwen

NIEUW:

De Trinity Tao Tantrische belevenisavond voor vrouwen

Dit is een toegankelijke avond voor vrouwen. Geschikt voor beginners en gevorderden op het tantrapad. Dit is Tao en tantra. Deze avonden gaan over genieten, voelen en ervaren. Een bekken vol leven, een hart in liefde en acceptatie en een hoofd vol rust. Een beetje dans, een beetje qigong en adem, meditatie, maar vooral plezier en verbinding. Je mag jezelf met alles wat er is meenemen, niets is onwelkom. Op deze avond dragen wij elkaar en stijgen wij uit boven onszelf. De weg naar het hart, naar eenheid, naar thuis in jezelf.

Er zijn nu dus 3 vormen waar we vrouwen in meenemen:

  • De Trinity Tao Tantrische belevenisavond voor vrouwen. We gaan, delen, dansen, mediteren, ademen en verbindende oefeningen doen. Maak kennis met oefeningen uit o.a. Taoisme en de wereld van tantra. Vind als vrouw een nieuwe weg in jezelf, leer jezelf kennen en verken je verlangens en grenzen. Allemaal in een veilige setting en met de (comfortabele) kleren aan. 
  • De Kashmierse Tantramassage avond voor Vrouwen, waarin een demonstratie van de Kashmierse Tantra massage wordt gegeven waarna je samen een uitwisseling doet.
  • De Meerhanden tantra massage avond waarin je met je mede shakti’s groepjes vormt om 4-handen of zelfs 6-handen massages te geven aan elkaar. Er mag uiteraard ook een 2-handen massage uitrollen.

Koop een Trinity ticket voor 3 (massage) avonden van €105,00 voor €90,00

Kijk hier voor meer informatie