Actueel

De formule van dr. Joe Dispenza van Younity nu voor maar €197,00 in plaats van €399,00

De formule van dr. Joe Dispenza. 


Wat mij betreft een aanrader! Koop deze hier  direct

Aanbod tot 16 juni 2024
Van 399,00 voor €197,00


Ik ben zelf 4 jaar geleden met het werk van dr. Joe Dispenza begonnen. De formule van Joe Dispenza leidt je naar een leven dat je verlangt.  Deze online training biedt jou ook die formule. De training is Nederlands ondertiteld en met Nederlandse meditaties als je dat wilt.

Onderzoek het en probeer het. Nu is deze training voor een prachtige voordelige prijs. Zo goedkoop krijg je hem zelfs niet op de site van Joe Dispenza zelf. En op zijn site is deze training compleet, en alleen in het Engels. 

Haal nu dus het hele pakket in huis met het complete 12 stappen programma, alle - Nederlands gesproken - meditaties, en talloze bonusbijdragen. Zo heb je levenslang en onbeperkt toegang.  

Deze training wil je echt vaker herhalen. Alleen door te blijven oefenen en informatie te vergaren over deze praktische weg naar jouw nieuwe zelf vind je wat je verlangt. De meditaties blijven fijn om te doen. 

Ontvang heldere instructies, intensieve oefeningen, directe begeleiding, en begeleide meditaties van Dr. Joe Dispenza en ontdek de ongelooflijke mogelijkheden van deze veranderingsprocessen voor jezelf. ????

Haal het complete online pakket van De Formule van Joe Dispenza van Younity met alle content, meditaties, bonussen en extra bijdragen voor een speciale prijs in huis


#joedispenza #meditatie #transformatie #gelukkigzijn #meditatie