Workshops & massagetraining

Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen 4 april

Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen 4 april 2023

Datum: 04-04-2023 om 19:00 - 04-04-2023 om 22:30
Tarief: 35 euro
per deelneemster
Begeleiding: Mieke Vos
Locatie: Hart van MirA

De Klomp 120-102

7511 DJ  Enschede

(Gratis parkeren achter het gebouw)

Hallo mooie, lieve vrouw,

Op deze avond dompelen wij als vrouwen onder elkaar ons onder in de Kashjmierse Tantramassage. In Hart van MirA vind je een veilige setting voor het beoefenen van deze intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtische Tantra traditie van Kashmir. Een avond helemaal voor jezelf.

Keer naar binnen en ontdek jezelf weer helemaal opnieuw. Maak kennis met de diepten in jezelf, jouw liefdevolle hart helemaal open. Jouw bekken warm, sappig en vol van leven. Dit doe je samen met vrouwen met dezelfde diepe hartewens. Ontmoet warme harten en ogen waarin je jezelf wilt en kan herkennen. Herinner je weer wie je werkelijk bent. De zinnelijke shakti energie mag ontwaken. Jouw levenslust mag  weer volop gaan gloeien als kooltjes die aangewakkerd worden door het liefdeslicht.

Heb je behoefte aan een avond voor jezelf? Gun jezelf dit cadeau! Met aandacht voor jou als vrouw, door andere vrouwen die hetzelfde verlangen. Je wentelen in vrouwelijke, shakti energie. Rust en ruimte voor jezelf en heel even uit deze gehaaste en veeleisende maatschappij zijn om jouw basis, jouw plek te hervinden in jezelf.

De Kashmierse massage is een liefdevolle dans van aanraking, koestering en zinnelijk genieten. Deze massage nodigt uit tot overgave. Een ontmoeting tussen vrouwen van hart tot hart. Open je hart door elkaar te laten genieten en waardevolle en liefdevolle tijd aan elkaar te geven. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd. Soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch.

We starten deze avond met een passende meditatie en doen een voorstelrondje.  We stemmen af en maken contact met elkaar op een zachte manier door o.a. dans. Daarna volgt de massage uitwisseling.Diep voelen in ons hart en bekken. We vinden onze bron met compassie voor alles wat er leeft. Een veilige haven voor ook het duister van de onpeilbare diepten in ons die we graag bedekken. Zodat we meer en meer onze compleetheid mogen gaan voelen als levendige vrouw met passie voor het leven.

Op deze avond ben je uitgenodigd om samen met een vriendin of vriendinnen te komen of alleen. We masseren (deels) bloot, wat voor jou goed voelt.

Wil je een keer met een groep vriendinnen eens een mooie bijzondere tantrische ervaring creeeren neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Praktisch:
Begeleiding: Mieke Vos en Mieke Veelders
Kosten deelname: 35 euro (massage olie, koffie/thee en wat lekkers inbegrepen)
Meenemen: Omslagdoek, hoeslaken, grote badhanddoek en een kleine handdoek. Ook is het handig om warme sokken (verlaten van de ruimte) en een flesje water (geen glazen in de massageruimte) mee te brengen.

Er is plek voor maximaal 14 vrouwen

Voorwaarden voor deelname en regels:
Deze dag is geschikt voor vrouwen met veel, weinig of geen ervaring met Tantramassage. Wel ben je comfortabel met bloot in een groep en respecteer je daarin de andere deelnemers. Je masseert op een dunne matras op de grond met verwarmde kokosolie. Tijdens de workshop vinden er geen seksuele handelingen plaats.

Aanbevelingen van vrouwen:
Nieuwsgierigheid naar Tantra maakte dat ik naar een vrouwenavond ben geweest. Omdat het natuurlijk best wel spannend is, voelt een avond met vrouwen veilig. Het zijn vrouwen die allemaal hetzelfde willen ervaren. Samen verbinden, verbinden met zichzelf. Hoofd, hart en buik. De demonstratie was mooi om te zien, zuiver en intuïtief. Daarna mochten we zelf ontvangen en geven. Ik heb het als fijn ervaren, de verbinding met andere vrouwen. Het was een mooi begin van mijn Tantra pad.

**

Afgelopen week was ik op advies van meerdere mensen naar mijn eerste Tantra massage vrouwen avond bij Hart van MirA. En oh wat was dit spannend! Na de demonstratie sprak ik me uit: “Ik wil heel hard wegrennen en overgeven” Er was begrip, er werd geluisterd, het mocht er allemaal zijn. Dat maakte dat ik me veilig voelde en bleef. Ik voelde zelf ook dat ik hier een stukje kon helen, een stukje dichter bij mijn vrouw-zijn kon komen. Mijn hoofd vond er van alles van maar mijn hart sprak tegen.

**

Tantra gaat niet over seks maar over levensenergie. Seks is ook levensenergie. Maar levensenergie is zoveel meer dan seks. (en seks is zoveel meer dan, zoals wij in onze westelijke maatschappij, kennen.)

**

Wat een bijzondere mooie avond vol liefde, zachtheid, verbondenheid en vrouwelijke energie. Ik heb mogen voelen hoe krachtig deze energie is. Helemaal niet soft, zwak of “minder” zoals ik altijd heb gedacht. Zoals de maatschappij mij heeft leren denken.

**

Ik heb mogen ervaren hoe het is om vanuit gevoel, vanuit je hart te verbinden en je hoofd er niet mee te laten bemoeien. Ik heb mijzelf leren kennen door de handen van een ander. En oh my wat ben ik een prachtige sensuele vrouw!

**

Zo dankbaar dat dit bestaat. Eerst dacht ik. Ga ik dit doen? Maar oh wat is het heerlijk om even helemaal jezelf te kunnen zijn en verwend te worden. En geven is zo mogelijk nog fijner. Fijne sfeer en veilige bedding. Mij zien ze zeker terug.

**

Nieuwsgierigheid naar Tantra dat ik naar een vrouwenavond ben geweest. Omdat het natuurlijk best wel spannend is, voelt een avond met vrouwen veilig. Het zijn vrouwen die allemaal hetzelfde willen ervaren. Samen verbinden, verbinden met zichzelf. Hoofd, hart en buik. De demonstratie was mooi om te zien, zuiver en intuïtief. Daarna mochten we zelf ontvangen en geven. Ik heb het als fijn ervaren, de verbinding met andere vrouwen. Het was een mooi begin van mijn Tantra pad.

**

De Kashmierse Tantra en meerhanden Massage avonden voor vrouwen

is een initiatief die vrouwen een uitgelezen kans biedt elkaar te ontmoeten van hart tot hart. We geven elkaar een Kashmierse tantra massage of een Meerhandenmassage, 4, 6 of zelfs 8 handen die je tegelijkertijd liefdevol aanraken. 

De Trinity Tao Tantra belevenisavond voor vrouwen

Een avond vol belevenissen voor vrouwen waarbij de kleren gewoon aan blijven.

Me-time met gelijkgestemde vrouwen. Genieten met elkaar, je wentelend in de zachte vrouwelijke hart-energie. Deze avond zal gegeven worden op een dinsdag bij Hart van MirA in Enschede.