Workshops & massagetraining

De Tao Tantrische belevenisavond voor vrouwen 4 juli

De Tao Tantrische belevenisavond voor vrouwen op 4 juli

Datum: 04-07-2023 om 19:30 - 04-07-2023 om 22:30
Tarief: 35
per deelneemster
Begeleiding: Mieke Vos en Mieke Veelders
Locatie: Hart van MirA

De Klomp 120-102

7511 DJ  Enschede

(Gratis parkeren achter het gebouw)(niet bellen!)

Dit is een toegankelijke avond voor vrouwen. We putten de oefeningen en ervaringen uit Tantra en Tao. Geschikt voor beginners en gevorderden op het tantrapad. Gun je een avondje voor jezelf, me-time en tijd om op te laden en je zelf te ontwikkelen uit alle dagelijkse dingen. We ontmoeten elkaar met zachte ogen, een glimlach en een warm hart. De kleren blijven aan.

Deze avond gaat over genieten, voelen en ervaren, maar vooral om zijn. Een bekken vol leven, een hart in liefde en acceptatie en een hoofd vol rust. Een beetje dans, een beetje qigong, een beetje (adem)meditatie, maar vooral plezier en verbinding. Je mag jezelf met alles wat er is meenemen, niets is onwelkom. Ben wie je bent. Op deze avond dragen wij elkaar en stijgen wij uit boven onszelf. De weg naar het hart, naar eenheid, naar thuis in jezelf. Voel je vrij en veilig om te zijn wie je bent. Oefen en ervaar je verlangen. 

We gaan met elkaar delen, dansen, mediteren, ademen en verbindende oefeningen doen. Maak kennis met oefeningen uit o.a. Taoisme en de wereld van tantra. Vind als vrouw een nieuwe weg in jezelf, leer jezelf kennen en verken je verlangens en grenzen. Allemaal in een veilige setting en met de (comfortabele) kleren aan. We starten deze avond met een kopje thee met wat lekkers om elkaar te ontmoeten. In de zaal starten we met een korte introducerende meditatie en een voorstelrondje.  De avond zal gevuld zijn met dans, oefeningen waarin we elkaar ontmoeten op diverse manieren en meditaties. Ook zullen we (qiogng)oefeninngen doen die fijn zijn om mee te nemen naar huis

Praktisch:
Begeleiding: Mieke Vos en Mieke Veelders
Kosten deelname: €35,-  of boek voor 3 x ineens: Trinity Ticket €90,00
Meenemen: Draag makkelijke kleren waarin je je fijn voelt en goed kan bewegen. Laagjes is fijn voor de verschillende momenten. Ook is het handig om warme sokken (verlaten van de ruimte) en een flesje water (geen glazen in de massageruimte) mee te brengen.

Er is plek voor maximaal 14 vrouwen

Voorwaarden voor deelname en regels:
Deze dag is geschikt voor vrouwen met veel, weinig of geen ervaring met Tantra. 

De Kashmierse Tantra en meerhanden Massage avonden voor vrouwen

is een initiatief die vrouwen een uitgelezen kans biedt elkaar te ontmoeten van hart tot hart. We geven elkaar een Kashmierse tantra massage of een Meerhandenmassage, 4, 6 of zelfs 8 handen die je tegelijkertijd liefdevol aanraken. 

De Tao Tantra belevenisavond voor vrouwen

Een avond vol belevenissen voor vrouwen waarbij de kleren gewoon aan blijven.

Me-time met gelijkgestemde vrouwen. Genieten met elkaar, je wentelend in de zachte vrouwelijke hart-energie. Deze avond zal gegeven worden op een dinsdag bij Hart van MirA in Enschede.