Actueel

Tantramassage voor vrouwen een Trilogy in 3 verschillende vormen: De Kashmierse Basis en Plus en Meerhanden massage

Kashmierse Tantramassage avond voor vrouwen Trilogy

Tantramassagetraining en Trinity Tantra organiseren al een poosje tantramassage avonden speciaal voor vrouwen bij Hart van MirA in Enschede. Nu deze al een hele poos goed bezocht worden is het nu mogelijk om wat variatie te gaan bieden. Vanaf nu zijn er 3 programma’s:

  • De Kashmierse Tantramassage avond voor Vrouwen Basis, de originele Tantramassage avond waarin een demonstratie van de Kashmierse Tantra massage wordt gegeven waarna je samen een uitwisseling doet.
  • De Meerhanden tantra massage avond waarin je met je mede shakti’s groepjes vormt om 4-handen of zelfs 6-handen massages te geven aan elkaar. Er mag uiteraard ook een 2-handen massage uitrollen.
  • De Kashmierse Tantramassage avond Plus, waarin de plus bestaat uit een mooie verbindende tantrische meditatie of oefening die je massage zal verdiepen. Op deze avond dan geen demonstratie.

In deze tijd van grote ontwikkelingen en druk van buitenaf is het meer dan ooit zo nodig dat vrouwen zich met elkaar verbinden. De vrouwelijke energie, liefde, compassie, acceptatie en het helemaal mogen ontvangen weer voluit omarmen en beleven. Mijn uitnodiging is deel te nemen op regelmatige basis en samen een community te vormen van bewuste vrouwen die hun vrouwelijkheid willen voelen, delen en versterken.

Houd ook mijn andere workshops in de gaten die bodem geven aan je hartvuur zodat de harten van vrouwen nog sterker kunnen stralen om bedding te geven aan al wat leeft en ons eigen liefdevolle kloppende en energetische hart.

Koop een Trinity Ticket voor €90,- in plaats van 3 losse avonden voor €105,-!

Agenda massage avonden:

5 april: Meerhandenmassage voor vrouwen

3 mei: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Basis

7 juni: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Plus

6 sept: meerhandenmassage voor vrouwen

4 okt: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Basis

8 nov: Kashmierse tantramassage avond voor vrouwen Plus

6 dec: Meerhandenmassage voor vrouwen

De eerste Kashmierse Tantramassagedag voor vrouwen is op 15 mei aanstaande. Verbindende oefeningen, inquiry’s en massage.

Word lid van de community Hart voor Vrouwen op facebook om ook digitaal met elkaar te kunnen verbinden voor afspraken met elkaar, bijeenkomsten en informatie.